Termografi & Blowerdoor

Filter

Sortering

Opprett ny liste
Lagre
9 % HIK B11 Termografikamera 192x144px -20~550C

HIKMICRO B11 er et superkompakt termografikamera som bare veier 380 gram og har en termisk oppløsning på 192x144 piksler (27.648 piksler). B11 lagrer ekte radiometriske termiske bilder i det innebygde minnet og har en termisk følsomhet på mindre enn 40 mK. B11 egner seg for feilsøking, kontroll eller dokumentasjon i forbindelse med temperaturrelaterte oppgaver. Kameraet har et temperaturområde på -20°C - 550°C, og viser varmebildet på en 3,2" LCD-skjerm.

B11 har et innebygd visuelt kamera på 2MP, slik at du kan ta opp både et termisk og et visuelt bilde av objektet, samt innstillinger som kan blande de to bildene for å oppnå en bedre bildekvalitet. Funksjoner som sentermålepunkt, varmt målepunkt, kaldt målepunkt og målepunkt av er nyttige funksjoner som du også finner i dette rimelige termografikameraet.

HIKMICRO B11 leveres komplett med innebygd oppladbart Li-ion-batteri, USB-lader, USB-kabel, håndleddsstropp og hurtigstartmanual. Du kan laste ned HIKMICRO Analyzer-programvare for Windows og HIKMICRO Viewer for mobile iOS- og Android-enheter gratis.

Les mer

HIK B11 Termografikamera 192x144px -20~550C

EAN 6974004642433

EL.NR 8023868

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 660,00 NOK

5 145,00 NOK Ekskl. mva

Les mer

FLIR kameraer fra FLIR Systems

Siden 1980-tallet har FLIR etablert seg som markedets førende produsent av termiske kameraer med bl.a. FLIR One, og den nye generasjon FLIR One Pro som noen av deres mest populære kameraer. Hos Elma Instruments kan vi med produktseriene FLIR ELECTRICAL / MECHANICA, FLIR BUILDING, FLIR TEST & MEASUREMENT, FLIR GAS DETECTION SYSTEMS (OGI), FLIR AUTOMATION, FLIR PERSONAL VISION SYSTEMS, FLIR RESEARCH & DEVELOPMENT, FLIR LAW ENFORCEMENT AND FIREFIGHTING og FLIR SECURITY levere kameraer til alle behov innenfor termografi, uansett om det er behov for ”bare” å se et termisk bilde eller om det skal lages en stor visuell temperaturanalyse ved bruk av et fastmontert eller håndholdt kamera.

Alle kameraene kan dessuten fås med programvare for analyse og rapportering. Utover det kan FLIR One Pro fås til både iPhone og Android telefoner, som gjør FLIR One Pro til et veldig nyttig kamera i hverdagen. Integrasjonen med Smartphone og Tablet gjør det ekstremt lett å bruke utstyret, og få tilgang til data.

Minneapolis Blowerdoor til tetthetstest

For å undersøke hvor tett en bygning er, benyttes utstyr som etablerer et undertrykk og/eller overtrykk ved hjelp av vifter. Denne testen kan gjøres automatisk med relativt enkel programvare. Minneapolis Blowerdoor er en av de foretrukne produsenter på markedet, og Elma Instruments er i stand til å levere et stort utvalg av systemer og tilbehør. Minneapolis Blowerdoor programvare tester etter de nyeste krav som f.eks. EN ISO 9972:2016.