Sortering

Opprett ny liste
Lagre
9 % HIK B11 Termografikamera 192x144px -20~550C

HIKMICRO B11 er et superkompakt termografikamera som bare veier 380 gram og har en termisk oppløsning på 192x144 piksler (27.648 piksler). B11 lagrer ekte radiometriske termiske bilder i det innebygde minnet og har en termisk følsomhet på mindre enn 40 mK. B11 egner seg for feilsøking, kontroll eller dokumentasjon i forbindelse med temperaturrelaterte oppgaver. Kameraet har et temperaturområde på -20°C - 550°C, og viser varmebildet på en 3,2" LCD-skjerm.

B11 har et innebygd visuelt kamera på 2MP, slik at du kan ta opp både et termisk og et visuelt bilde av objektet, samt innstillinger som kan blande de to bildene for å oppnå en bedre bildekvalitet. Funksjoner som sentermålepunkt, varmt målepunkt, kaldt målepunkt og målepunkt av er nyttige funksjoner som du også finner i dette rimelige termografikameraet.

HIKMICRO B11 leveres komplett med innebygd oppladbart Li-ion-batteri, USB-lader, USB-kabel, håndleddsstropp og hurtigstartmanual. Du kan laste ned HIKMICRO Analyzer-programvare for Windows og HIKMICRO Viewer for mobile iOS- og Android-enheter gratis.

Les mer

HIK B11 Termografikamera 192x144px -20~550C

EAN 6974004642433

EL.NR 8023868

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 660,00 NOK

5 145,00 NOK Ekskl. mva

Les mer

Enkel termografi med et håndholdt termografikamera

Med våre termografikameraer kan du identifisere mulige sikkerhetsfarer og kostbare feil før de oppstår. Med termografi kan du enkelt og raskt overvåke mekanisk utstyr, pumper, ventiler, motorer, tanker, elektriske tilkoblinger etc. med høy nøyaktighet og effektivitet.

Kostnaden for et termografikamera kan tjenes raskt inn, da du vil oppdage kommende problemer og unngå dyrebar nedetid. Du vil også raskt kunne se om nytt utstyr fungerer som det skal.

På denne siden finner du markedets største utvalg av håndholdte termografikameraer. Kameraene er av høy profesjonell kvalitet, og vi har vårt eget service- og kalibreringsverksted, som alltid er klar til å hjelpe deg når du trenger oss.

Termografikameraene kommer i mange forskjellige versjoner og i sortimentet finner du alt fra de minste automatiske pek-og-skyt termografikameraene til de store avanserte kameraene med høy oppløsning, digitalt foto, videosekvens, lydopptak, minne, PC-kommunikasjon og tilhørende rapporteringsprogramvare.

Vi tilbyr alle løsninger, enten det er til bygg termografi eller elektrotermografi. I tillegg til de klassiske termografikameraene, har vi også multimeter med IR-kamera, strømtenger med infrarød detektor og IR-termometre. I tillegg vil våre dyktige teknikere alltid være behjelpelige om du skulle trenge hjelp.

Vi tilbyr bare termografikameraer (infrarøde kameraer og IR-kameraer) fra verdens ledende produsent FLIR. I "termografiverden" er FLIR kjent for å være et skritt foran konkurransen, som du kan kjenne på når du står med et kamera i hendene. Vi tilbyr også termografikurs og NEK 405-1 kurs i elektrotermografi hvor du vil bli bedre kjent med kameraer og mulighetene disse gir.

FLIR er en av de største produsentene av både termografikameraer og programvare for termografi. Med et FLIR termografikamera får du mer enn 50 års erfaring og ekspertise med termisk teknologi. Den eksklusive MSX-teknologien blander det synlige og termiske spekteret, slik at du får bedre oppløsning og flere detaljer.

Et termografikamera fra FLIR kan brukes både innendørs og utendørs, noe som gjør de ekstremt praktiske i en travel hverdag. Du kan bruke termografikameraene til vanlige vedlikeholdsoppgaver, i tillegg til mer omfattende undersøkelser og kontroller.


Hvordan fungerer et termografikamera?

Et termografikamera måler overflatetemperaturen/varmeforskjellen på materialene som blir "fotografert". Ulike temperaturer vises som forskjellige farger på skjermen eller bildene. Termografi er derfor en praktisk metode for å kontrollere, feilsøke og dokumentere f.eks. bygninger, maskiner, installasjoner og elektriske tavler.

Den faktiske temperaturmålingen skjer ved hjelp av varmestråling - infrarød stråling. Alle objekter med en temperatur over det absolutte nullpunkt, gir en eller annen form for infrarød stråling som kan fanges opp og "fotograferes" av et termografikamera. Det er intensiteten av strålingen kameraet bruker for å bestemme temperaturen og gjøre den synlig i displayet, slik at det menneskelige øye kan se det.

Den tekniske forklaringen er at detektoren i termografikameraet tar opp strålingen og konverterer dette til et elektrisk signal. Hvert signal gir deretter en bestemt farge som vises på termografikameraskjermen. Totalbildet består av mange punkter, og det er derfor det er viktig å ha høy oppløsning.

Kort sagt, et termografikamera oversetter bølgelengder fra det infrarøde spektrumet (som det menneskelige øye ikke kan se) til bølgelengder som er synlige for oss ved hjelp av farger på en skjerm.


Du kan også få et FLIR termografikamera til mobilen din

Bruk mobiltelefonen din som et avansert termografikamera med FLIR ONE. Du kobler bare FLIR ONE til mobiltelefonen via f.eks. lightning uttaket, og så har du et fungerende termografikamera. Det er en perfekt måte å teste ut termografi uten den store kostnaden. Last ned FLIR ONE-appen for Android og FLIR ONE-appen for iOS via lenkene.

FLIR ONE til mobiltelefonen har flere av de samme funksjonene som du får med de større FLIR termografikameraene. Vi har forskjellige modeller, avhengig av om du har en mobiltelefon med operativsystemet iOS eller Android. Du kan også koble dem til et nettbrett, f.eks. en iPad.

Før du kjøper et termografikamera til mobilen din, anbefaler vi at du sjekker om mobilen er kompatibel med kameraet. De passer til de fleste nyere mobiltelefoner fra bl.a. Apple og Samsung, men sjekke kompatibilitetslisten på produktsiden.


Termografi har blitt populær og billig

Termografi har blitt populært blant både bedrifter og i privat sektor. Dette skyldes ikke minst lave priser og bedre spesifikasjoner enn for bare noen få år siden. De avanserte kameraene brukes bl.a. i forbindelse med forebyggende vedlikehold, som lar deg "oppdage" problemene før de blir så alvorlige at det ender med driftsstans, som fort kan bli en dyr affære.

Det er mange forskjellige typer termografi, elektrisk-, bygnings-, industri- og elektronisk termografi er bare noen av dem. Du kan lære mye mer om dette i vår intro og guide til termografi.

Mange håndverkere bruker termografi for å vise byggekonsulenter og kunder hvor det er problemer med mangel på isolasjon, fuktighet og kuldebroer, slik at de kan foreslå riktig løsning på problemet. Mekanikeren kan bruke termografikameraet til å feilsøke varmesystemer, bremser, lager og mye mer.

Elektrikeren kan enkelt sjekke elektriske paneler og komponenter, akkurat slik rørleggeren kan bruke et termografikamera for å finne lekkasjer i skjulte vanninstallasjoner, samt kontrollere isolasjonen til kjeler og varmeinstallasjoner. Et termografikamera kan f.eks. avsløre om det er problemer med gulvvarmen i et hus, slik at man ikke trenger å bryte gulvet opp først.

Vår Focus Edition på termografi er fylt med spennende kunnskap og gode råd. Her finner du alt du trenger å vite om termografi.


Hos oss er du garantert en god pris

Prisene varierer avhengig av bl.a. størrelse, linse og funksjoner. Du kan få et termografikamera for noen tusen kroner og oppover. Vi tør imidlertid garantere at du får et termografikamera av høy kvalitet, uavhengig av prisnivå og hvilken modell du velger på denne siden.

På noen modeller kan vi ikke gi en fast pris. Du er derfor alltid velkommen til å kontakte oss slik at vi sammen kan finne en pris på et termografikamera tilpasset dine behov. Vi har ofte også termografikameraer blant tilbudene våre til en ekstra god pris. Derfor lønner det seg å holde et øye med denne siden fortløpende.

Ønsker du ikke å kjøpe et termografikamera akkurat nå? Kan du leie et termografikamera i stedet. Vi tilbyr utleie av utvalgte instrumenter hvis du heller vil leie enn å eie. Vi kan også hjelpe til med attraktive finansieringsalternativer i form av leieavtaler.