Laser & Avstandsmåler

Filter

Produktgrupper

Pris

Brand

Sortering

Opprett ny liste
Lagre
27 % Leica Disto D510 Bluetooth avstandsmåler
Leica Disto D510 er en laseravstandsmåler med mange funksjoner og egnet til utendørs bruk pga. av den høye tetthetsgrad IP65. Det 2,4” store høy oppløselige fargedisplay med 4 x zoom funksjon gjør det mulig å peke ut et bestemt punkt og måle presis også på store avstander. Med Bluetooth funksjonen kan det trådløst kommuniseres med en smart phone for komplett dokumentasjon med bilder og mål. Apps. for iOS (Apple) og Android kan lastes ned gratis.

Leica Disto D510 måler avstander fra 5 cm opp til 200 m med en nøyaktighet på 1 mm. Med tracking er det mulig å fastlegge største og minste avstand uten problemer og med Pythagoras funksjonen foretas oppmåling av fasadehøyder mm. raskt og enkelt.

Leica Disto D510 har innebygd hellingsmåler for raskt måling av helling på f.eks. bæringskonstruksjoner. Hellingsfunksjonen gjør det også mulig å foreta trapes målinger. Instrumentet er meget robust og ideelt til rask oppmåling av rom, takhøyder mm. Leica Disto D510 har innebygd kalkulator for beregning av arealer og volum med fritt valg av måleenhet og leveres komplett i veske.
Les mer

Leica Disto D510 Bluetooth avstandsmåler

EAN 7640110694237

EL.NR 8062681

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 290,00 NOK

5 990,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser X2 krysslaser

Elma Laser x2 linjelaser benytter den nyeste teknologi med grønt laserlys for ekstra tydelig oppmerking. Våre øyne er opptil 4 ganger mer følsomme i det grønne område, i forhold til klassiske røde linjelasere, hvilket øker linjenes synlighet dramatisk både innendørs og utendørs. Du vil da få perfekte oppmerkingsmuligheter selv på lang avstand og du vil få nøyaktige oppmerkede linjer på gulv, loft og når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller eller nivellere rørinstallasjoner.

Elma Laser x2 viser vannrett, loddrett- eller krysslinjer med en spredning på nesten 180˚ med perfekt oppmerking også loddrett over instrumentet. Det eneste du skal gjøre er å plassere laseren opp, og slå den på.

Ingen tidskrevende, nøyaktige innstillinger av instrumentet. Elma Laser x2 er selvnivellerende, og er avviket for stort til selvnivellering, blinker laseren kraftig slik at feil unngås. Ut over horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – det kan være nyttig f.eks. ved oppmåling til trapper og gelendre. Med låsefunksjonen deaktiveres selvnivelleringen, og skrå vinkel stilles inn enkelt, f.eks. ved å plassere instrument på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapter. Når instrumentet er låst, indikeres det med et kort blink ca. hvert 3. sekund, slik at du ved en feil ikke tror at linjer er i lodd og vater. Som ekstra sikkerhet kan Elma Laser x2 ikke slås av når transportlås er frakoblet, hvilket sikrer opphenget mot transportskader.

Elma x2 krysslaser leveres i nylonveske inkl. batterier, brukerveiledning og magnetisk feste.

Les mer

Elma Laser X2 krysslaser

EAN 5706445677009

EL.NR 8023716

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

1 065,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser 1 mini avstandsmåler

Elma Laser 1 er en mini laser avstandsmåler med mange funksjoner. Instrumentet er enkelt å betjene, måler opptil 30 meter og kan automatisk beregne areal og volum.

Med Bluetooth funksjonen blir Elma Laser 1 til et smart dokumentasjonsverktøy. Ta et bilde med din Smartphone, sett på alle mål og kommentarer i den gratis Elma Link APP og del det via f.eks. mail eller MMS.

Med Elma Laser 1 kan man raskt måle opp rom, takhøyder mm. Instrumentet har belyst display, tracking/kontinuerlig måling og innebygd kalkulator for beregning av arealer og volum.

Instrumentet leveres komplett inkl. batterier, veske og brukerveiledning.

Les mer

Elma Laser 1 mini avstandsmåler

EAN 5706445840380

EL.NR 8024267

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

1 075,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser 3 avstandsmåler

Elma Laser 3 er en profesjonell laser avstandsmåler med mange funksjoner. Instrumentet er enkelt å betjene, måler opptil 80 meter, har innebygd vinkelmåler, vater og et stort belyst multidisplay.

Med Bluetooth funksjonen blir Elma Laser 3 til et smart dokumentasjonsverktøy. Ta et bilde med din Smartphone, sett på alle mål og kommentarer i den gratis Elma Link APP og del det via f.eks. mail eller MMS.

Med Elma Laser 3 kan man raskt måle opp rom, takhøyder mm. Tracking funksjonen gjør det mulig å beregne største og minste avstand uten problemer. Med Pythagoras funksjonen foretas oppmåling av fasadehøyder mm. raskt og enkelt.

Avstandsmåleren har innebygd minne, timer, +/- funksjon og kalkulator for beregning av arealer og volum. Instrumentet leveres komplett inkl. veske, batterier og brukersveiledning

Les mer

Elma Laser 3 avstandsmåler

EAN 5706445840397

EL.NR 8024272

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

1 670,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Disto D1 miniavstandsmåler med BT

Leica Disto D1 er en prisgunstig og enkel lommemodell med Bluetooth Smart, slik at du med den gratis nedlastbare Leica Disto sketch app. til Android og iOS får mange muligheter til å dokumentere dine målinger med bilder direkte på din Smartphone eller Tablet.

Med Disto D1 er det enkelt å måle opp rom og lofts høyder mm. Instrumentet har belyst display, tracking/kontinuerlig måling. Leica Disto D1 har i tillegg fritt valg av måleenhet.

Instrumentet leveres komplett inkl. batterier.

Les mer

Leica Disto D1 miniavstandsmåler med BT

EAN 7640110696729

EL.NR 8024082

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

1 720,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Disto D2 avstandsmåler med BT

Den nye Disto D2 har hele 100 meters rekkevidde og Bluetooth Smart, som med sine avanserte men enkle funksjoner gjør den til et perfekt verktøy til alle som ønsker å foreta målinger uten problemer. Med den gratis nedlastbare Leica Disto sketch oppmålings-app får du mange muligheter for at lage tegninger, opprette gulv planer og dokumentere dine målinger med bilder fra Smartphone eller Tablet. Se bilde eksemplene her på siden.

 

Leica Disto D2 er utstyrt med en elektronisk fot som ved benyttelse, detekterer og tar høyde for fotens innstilling slik at målefeil unngås.

 

Med Disto D2 kan man raskt og enkelt måle opp rom og lofts høyder mm. Instrumentet har belyst display, tracking/kontinuerlig måling og innebygd kalkulator for beregning av areal og volum. Leica Disto D2 har fritt valg av måleenhet og minne til de siste 10 målinger.

 

Instrumentet leveres komplett i veske inkl. batterier, brukerveiledning og håndledds reim.

Les mer

Leica Disto D2 avstandsmåler med BT

EAN 7640110696347

EL.NR 8024077

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

2 355,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L2s krysslaser i veske

Med Leicas krysslaser LINO L2s er det slutt med å tegne streker på veggen, når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2s får du rette linjer – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer slik at og du kan begge hender fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette laseren opp og slå den på, så klarer den resten selv. Den normale rekkevidden på laseren er opptil 25 m og med en detektor helt opptil 80 m.

Glem alt om tidskrevende, nøyaktige innstilling av instrumentet - avgivelser på ± 4° kompenseres automatisk. Hvis avgivelsen er større, sendes det ingen laserstråle, og derved unngå feil måling. Utover horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – som kan være nyttig f.eks. ved oppmåling av trapper og gelendre. Med LINO’s låsefunksjon, stopper du selvnivelleringen, hvorpå du kan stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L2s leveres i veske inkl. magnetisk adapter, brukerveiledning, måleplate og batterier.

Les mer

Leica Lino L2s krysslaser i veske

EAN 7640110697511

EL.NR 8023777

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

2 465,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Disto D110 mini avstandsmåler
DISTO™ D110 er den første laseravstandsmåleren med Bluetooth® Smart som passer i lommen. En praktisk design med lommeklips og enkle funksjoner gjør den til det perfekte verktøyet for alle som ønsker å foreta målinger på en enkel måte.

Enten du trenger et raskt estimat av materialer eller om du jobber med et oppussingsprosjekt hjemme Har Leica det du trenger. Leica DISTO™ D110 kommer med integrert Bluetooth® Smart og Leica DISTO™ Sketch-app som du får med på kjøpet, det gir endeløse muligheter til å lage skisser og dokumentere målinger og bilder ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett. Leveres med veske.
Les mer

Elma Disto D110 mini avstandsmåler

EAN 7640110694947

EL.NR 8062860

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

2 465,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser X360-2 linjelaser

Elma Laser X360 er en serie krysslasere med 360˚ lasere, for perfekt merking i alle 3 dimensjonene. Elma X360-serien har mange funksjoner og et stort, oppladbart Li-Ion-batteri som varer hele arbeidsdagen.

Elma Laser X360 linjelaser for den profesjonelle brukeren benytter den nyeste teknologien med grønt laserlys, for ekstra tydelig merking. Øynene våre er opptil fire ganger mer følsomme i det grønne området, sammenlignet med klassiske røde linjelasere, noe som dramatisk øker synligheten til linjene, både innendørs og utendørs. Du vil nå få perfekte markeringsalternativer, selv på lang avstand, og du slipper å tegne linjer på vegg, gulv og tak når du f.eks. skal montere et kjøkken, henge opp hyller og lamper, eller nivellere rørinstallasjoner.

Elma Laser X360 serien viser individuelt to, tre eller fire stk. 360˚ linjer (modellavhengig), for full merking i alle 3 dimensjoner, hele veien rundt instrumentet, og skjæringspunktene markerer nøyaktig lodd og vater punkter.

Elma Laser X360 er selvnivellerende, og hvis avviket er for stort for selvnivelleringen, blinker laseren sterkt for å unngå feil. I tillegg til horisontale og vertikale 360˚ linjer, kan du også lage rette linjer i skrå vinkler, dette er nyttig f.eks. ved måling for trapper og rekkverk. Med låsfunksjonen deaktiveres selvnivelleringen og skråvinkelen stilles enkelt inn, f.eks. ved å plassere instrumentet på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapteren. Når instrumentet er låst, indikeres det med et kort blink ca. hvert tredje sekund, slik at du ikke feilaktig tror at linjer er i lodd. Som ekstra sikkerhet kan Elma Laser X360 ikke slås av når transportlåsen er frakoblet, noe som sikrer fjæringen mot transportskader.

Elma laser X360 serien leveres nå i 3 modeller.

Egenskaper:

  • Elma Laser X360-2 med 2 stk. 360° lasere.
  • Ny og robust optikk i aluminiums design
  • Oppgradert optikk for tynnere, klarere og enda tydeligere linjer, selv på lange avstander
  • Høykapasitets Li-Ion-batteri og adapter for alkaliske batterier hvis du uansett går tom for batterier.
  • Robust ladekontakt / strømforsyning fra USB-C

Elma Laser X360-serien er klar til bruk med Li-Ion-batteri og USB-C lader/strømforsyning, Alkaline adapter og magnetbrakett i nylonveske. Standard ¼ og 5/8 tommers gjenger for montering på et standard kamerastativ.

Les mer

Elma Laser X360-2 linjelaser

EAN 5706445677061

EL.NR 8022193

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

2 805,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L2 Li-Ion med tilbehør i koffert

Med Leicas Med LINO L2 krysslaser er det slutt med å tegne streker på veggen, når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2 får du rette linjer – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer slik at og du kan begge hender fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette laseren opp og slå den på, så klarer den resten selv. Den normale rekkevidden på laseren er opptil 25 m og og velger du grønn laser L2G har denne en rekkevidde helt opptil 35 meter. Med detektor helt opptil 80 m.

Glem alt om tidskrevende, nøyaktige innstilling av instrumentet - avgivelser på ± 4° kompenseres automatisk. Hvis avgivelsen er større, sendes det ingen laserstråle, og derved unngå feil måling. Utover horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – som kan være nyttig f.eks. ved oppmåling av trapper og gelendre. Med LINO’s låsefunksjon, stopper du selvnivelleringen, hvorpå du kan stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L2 leveres i kraftig koffert inkl. magnetisk adapter, brukerveiledning, måleplate, Li-Ion batterier, strømforsyning/lader og veggfeste.

Les mer

Leica Lino L2 Li-Ion med tilbehør i koffert

EAN 7640110697528

EL.NR 8023779

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 060,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser X360-3 linjelaser

Elma Laser X360 er en serie krysslasere med 360˚ lasere, for perfekt merking i alle 3 dimensjonene. Elma X360-serien har mange funksjoner og et stort, oppladbart Li-Ion-batteri som varer hele arbeidsdagen.

Elma Laser X360 linjelaser for den profesjonelle brukeren benytter den nyeste teknologien med grønt laserlys, for ekstra tydelig merking. Øynene våre er opptil fire ganger mer følsomme i det grønne området, sammenlignet med klassiske røde linjelasere, noe som dramatisk øker synligheten til linjene, både innendørs og utendørs. Du vil nå få perfekte markeringsalternativer, selv på lang avstand, og du slipper å tegne linjer på vegg, gulv og tak når du f.eks. skal montere et kjøkken, henge opp hyller og lamper, eller nivellere rørinstallasjoner.

Elma Laser X360 serien viser individuelt to, tre eller fire stk. 360˚ linjer (modellavhengig), for full merking i alle 3 dimensjoner, hele veien rundt instrumentet, og skjæringspunktene markerer nøyaktig lodd og vater punkter.

Elma Laser X360 er selvnivellerende, og hvis avviket er for stort for selvnivelleringen, blinker laseren sterkt for å unngå feil. I tillegg til horisontale og vertikale 360˚ linjer, kan du også lage rette linjer i skrå vinkler, dette er nyttig f.eks. ved måling for trapper og rekkverk. Med låsfunksjonen deaktiveres selvnivelleringen og skråvinkelen stilles enkelt inn, f.eks. ved å plassere instrumentet på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapteren. Når instrumentet er låst, indikeres det med et kort blink ca. hvert tredje sekund, slik at du ikke feilaktig tror at linjer er i lodd. Som ekstra sikkerhet kan Elma Laser X360 ikke slås av når transportlåsen er frakoblet, noe som sikrer fjæringen mot transportskader.

Elma laser X360 serien leveres nå i 3 modeller

Egenskaper:

Elma Laser X360-3 med 3 stk. 360° lasere.
Ny og robust optikk i aluminiums design
Oppgradert optikk for tynnere, klarere og enda tydeligere linjer, selv på lange avstander
Høykapasitets Li-Ion-batteri og adapter for alkaliske batterier hvis du uansett går tom for batterier.
Robust ladekontakt / strømforsyning fra USB-C
Elma Laser X360-serien er klar til bruk med Li-Ion-batteri og USB-C lader/strømforsyning, Alkaline adapter og magnetbrakett i nylonveske. Standard ¼ og 5/8 tommers gjenger for montering på et standard kamerastativ.

Les mer

Elma Laser X360-3 linjelaser

EAN 5706445677078

EL.NR 8022194

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 140,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Disto X3 avstandsmåler

Leica X3 og X4 (med og uten fargeskjerm og Viewfinder til utendørs målsøking) representerer det ypperste til bruk i hardt miljø på byggeplassen. Med vann- og støvtett IP65 kapsling, kan instrumentet rengjøres under vannkranen, i tillegg som det robuste kabinettet er dropptestet fra 2 meter. Via Bluetooth og Leicas nye, innovative "Smart room" funksjon i Leica Disto Plan app. (kan kjøpes som opsjon i app. butikken), måles rommet opp ekstremt raskt og enkelt. Leica Disto X3/X4 holder kontroll på hvilken vinkel instrumentet dreies i, slik at man kan måle, og la app'en tegne rommet for deg som igjen vil spare deg for mye tide ved mange oppmålinger.

Benyttes Leica DST360 (Se tilbehør lengere nede på siden) får Leica Disto X3 "Point to Point" funksjon, hvilket revolusjonerer laseravstandsmålingen ved både vertikal og horisontal vinkelmåling. Med funksjonen 360 graders vertikal/horisontal vinkelmåling, kan du stille deg på bakken og måle f.eks. en takflate eller en fasade bare ved å måle i hvert hjørne. Den vertikale vinkelmåler kan også benyttes til rask måling av helling på f.eks. bære konstruksjoner eller foreta trapesmålinger og indirekte høydemålinger i tillegg til horisontale vinkelmålinger som gjør det mulig å måle avstanden mellom mange punkter i terrenget uten å flytte seg fra sin posisjon. 

Målinger kan overføres til en computer via USB grensesnitt. Leica X3 kan også eksportere verdiene til f.eks. 3D CAD for videre bearbeiding.

Leica Disto X3 måler avstander helt fra 5cm og opptil 150m med en nøyaktighet på bare 1mm. Med tracking er det mulig å fastslå største og minste avstand uten problemer.

Leica Disto X3 er regn- og støvtett og leveres komplett i veske med batterier, brukerveiledning og kalibreringssertifikat (Silver).

Les mer

Leica Disto X3 avstandsmåler

EAN 7640110697047

EL.NR 8023763

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 535,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Laser X360-4 linjelaser

Elma Laser X360 er en serie krysslasere med 360˚ lasere, for perfekt merking i alle 3 dimensjonene. Elma X360-serien har mange funksjoner og et stort, oppladbart Li-Ion-batteri som varer hele arbeidsdagen.

Elma Laser X360 linjelaser for den profesjonelle brukeren benytter den nyeste teknologien med grønt laserlys, for ekstra tydelig merking. Øynene våre er opptil fire ganger mer følsomme i det grønne området, sammenlignet med klassiske røde linjelasere, noe som dramatisk øker synligheten til linjene, både innendørs og utendørs. Du vil nå få perfekte markeringsalternativer, selv på lang avstand, og du slipper å tegne linjer på vegg, gulv og tak når du f.eks. skal montere et kjøkken, henge opp hyller og lamper, eller nivellere rørinstallasjoner.

Elma Laser X360 serien viser individuelt to, tre eller fire stk. 360˚ linjer (modellavhengig), for full merking i alle 3 dimensjoner, hele veien rundt instrumentet, og skjæringspunktene markerer nøyaktig lodd og vater punkter.

Elma Laser X360 er selvnivellerende, og hvis avviket er for stort for selvnivelleringen, blinker laseren sterkt for å unngå feil. I tillegg til horisontale og vertikale 360˚ linjer, kan du også lage rette linjer i skrå vinkler, dette er nyttig f.eks. ved måling for trapper og rekkverk. Med låsfunksjonen deaktiveres selvnivelleringen og skråvinkelen stilles enkelt inn, f.eks. ved å plassere instrumentet på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapteren. Når instrumentet er låst, indikeres det med et kort blink ca. hvert tredje sekund, slik at du ikke feilaktig tror at linjer er i lodd. Som ekstra sikkerhet kan Elma Laser X360 ikke slås av når transportlåsen er frakoblet, noe som sikrer fjæringen mot transportskader.

Elma laser X360 serien leveres nå i 3 modeller.


Egenskaper:

·        Elma Laser X360-4 med 4 stk. 360° lasere.

·        Ny og robust optikk i aluminiums design

·        Oppgradert optikk for tynnere, klarere og enda tydeligere linjer, selv på lange avstander

·        Høykapasitets Li-Ion-batteri og adapter for alkaliske batterier hvis du uansett går tom for batterier.

·        Robust ladekontakt / strømforsyning fra USB-C


Elma Laser X360-serien er klar til bruk med Li-Ion-batteri og USB-C lader/strømforsyning, Alkaline adapter og magnetbrakett i nylonveske. Standard ¼  gjenger for montering på et standard kamerastativ.

Les mer

Elma Laser X360-4 linjelaser

EAN 5706445677085

EL.NR 8022195

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 930,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L2G Li-Ion med tilbehør i koffert

Med Leicas Med LINO L2G krysslaser er det slutt med å tegne streker på veggen, når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2G grønn krysslaser får du rette linjer – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer slik at og du kan begge hender fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette laseren opp og slå den på, så klarer den resten selv. Den normale rekkevidden på laseren er opptil 25 m og og velger du grønn laser L2G har denne en rekkevidde helt opptil 35 meter. Med detektor helt opptil 80 m.

Glem alt om tidskrevende, nøyaktige innstilling av instrumentet - avgivelser på ± 4° kompenseres automatisk. Hvis avgivelsen er større, sendes det ingen laserstråle, og derved unngå feil måling. Utover horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – som kan være nyttig f.eks. ved oppmåling av trapper og gelendre. Med LINO’s låsefunksjon, stopper du selvnivelleringen, hvorpå du kan stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L2G leveres i kraftig koffert inkl. magnetisk adapter, brukerveiledning, måleplate, Li-Ion batterier, strømforsyning/lader og veggfeste

Les mer

Leica Lino L2G Li-Ion med tilbehør i koffert

EAN 7640110697535

EL.NR 8023785

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 010,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L2P5 Li-Ion med tilbehør i koffert

Med Leicas Med LINO L2P5 krysslaser er det slutt med å tegne streker på veggen, når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2P5 får du rette linjer – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer slik at og du kan begge hender fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette laseren opp og slå den på, så klarer den resten selv. Den normale rekkevidden på laseren er opptil 25 m. Med detektor helt opptil 80 m.

Glem alt om tidskrevende, nøyaktige innstilling av instrumentet - avgivelser på ± 4° kompenseres automatisk. Hvis avgivelsen er større, sendes det ingen laserstråle, og derved unngå feil måling. Utover horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – som kan være nyttig f.eks. ved oppmåling av trapper og gelendre. Med LINO’s låsefunksjon, stopper du selvnivelleringen, hvorpå du kan stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L2P5 leveres klar til bruk i robust koffert inkl. Li-Ion batteri med lader/strømforsyning, sikteplate, batteriadapter til AA batterier og brukerveiledning.

Les mer

Leica Lino L2P5 Li-Ion med tilbehør i koffert

EAN 7640110697542

EL.NR 8023787

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 010,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Disto X4 avstandsmåler

Leica X3 og X4 (med og uten fargeskjerm og Viewfinder til utendørs målsøking) representerer det ypperste til bruk i hardt miljø på byggeplassen. Med vann- og støvtett IP65 kapsling, kan instrumentet rengjøres under vannkranen, i tillegg som det robuste kabinettet er dropptestet fra 2 meter. Via Bluetooth og Leicas nye, innovative "Smart room" funksjon i Leica Disto Plan app. (kan kjøpes som opsjon i app. butikken), måles rommet opp ekstremt raskt og enkelt. Leica Disto X3/X4 holder kontroll på hvilken vinkel instrumentet dreies i, slik at man kan måle, og la app'en tegne rommet for deg som igjen vil spare deg for mye tide ved mange oppmålinger.

Benyttes Leica DST360 (Se tilbehør lengere nede på siden) får Leica Disto X3 "Point to Point" funksjon, hvilket revolusjonerer laseravstandsmålingen ved både vertikal og horisontal vinkelmåling. Med funksjonen 360 graders vertikal/horisontal vinkelmåling, kan du stille deg på bakken og måle f.eks. en takflate eller en fasade bare ved å måle i hvert hjørne. Den vertikale vinkelmåler kan også benyttes til rask måling av helling på f.eks. bære konstruksjoner eller foreta trapesmålinger og indirekte høydemålinger i tillegg til horisontale vinkelmålinger som gjør det mulig å måle avstanden mellom mange punkter i terrenget uten å flytte seg fra sin posisjon

Kamerafunksjonen i Leica Disto X4 sikrer presis måling, også i dagslys hvor laserprikken ikke nødvendigvis er synlig med det blotte øye på lange avstander, og kan i tillegg benyttes til å lage bilder eller screenshots som dokumentasjon, som kan  overføres til en computer via USB grensesnitt. Leica X3 kan også eksportere verdiene til f.eks. 3D CAD for videre bearbeiding.

Leica Disto X4 måler avstander helt fra 5cm og opptil 150m med en nøyaktighet på bare 1mm. Med tracking er det mulig å fastslå største og minste avstand uten problemer.

Leica Disto X4 er regn- og støvtett og leveres komplett i veske med batterier og brukerveiledning.

Les mer

Leica Disto X4 avstandsmåler

EAN 7640110697870

EL.NR 8023766

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 070,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
CTC290, Aluminium elevator trefod, 290cm

Kraftig og stabil 3-fot i Aluminium stativ til f.eks. Leica Rugby og andre rotationslasere.

Kan justeres fra 100 til 290cm med dreiehåndtag og "heis" funksjon.

Les mer

CTC290, Aluminium elevator trefod, 290cm

EAN 7640163573732

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 115,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L6R-1

Leica Lino L6R/L6G er en selvhorisonterende multifunksjonslaser. Den kombinerer fordelene til tre 360°-lasere i ett verktøy og en integrert knott for finjustering. Den er et pålitelig høypresisjons laserverktøy for alle former for oppgaver, som nøyaktig oppmåling, nivellering, lodding, overføring og markering av rette vinkler. Når du bruker den på arbeidsstedet hjelper den deg med seks krysningspunkter (forover, bakover, høyre, venstre, opp, ned) som er anordnet i nøyaktig 90°til hverandre. Enheten kan brukes både innen- og utendørs under betingelser med begrenset støv og er spylesikker iht. IP54.

Les mer

Leica Lino L6R-1

EAN 7640110699935

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

6 685,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L2P5G Li-Ion med tilbehør i koffert

Med Leicas LINO L2P5 grønn  kryss- og punkt laser er det slutt med å tegne streker på veggen, når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2P5G får du rette linjer – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer slik at og du kan begge hender fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette laseren opp og slå den på, så klarer den resten selv. Den normale rekkevidden på laseren er opptil 35 m. Med detektor helt opptil 80 m.

Glem alt om tidskrevende, nøyaktige innstilling av instrumentet - avgivelser på ± 4° kompenseres automatisk. Hvis avgivelsen er større, sendes det ingen laserstråle, og derved unngå feil måling. Utover horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkler – som kan være nyttig f.eks. ved oppmåling av trapper og gelendre. Med LINO’s låsefunksjon, stopper du selvnivelleringen, hvorpå du kan stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L2P5G leveres klar til bruk i robust koffert inkl. Li-Ion batteri med lader/strømforsyning, sikteplate, batteriadapter til AA batterier og brukerveiledning.

Les mer

Leica Lino L2P5G Li-Ion med tilbehør i koffert

EAN 7640110697559

EL.NR 8023788

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

7 015,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L4P1 Li-Ion med tilbehør i koffert

Leica Lino L4P1 er en innovativ horisontal og vertikal linjelaser, som med sin smarte 360° base, gjør målingene enklere og raskere. Laseren plasseres og justeres enkelt, hvorpå fininnstilling foretages på dreieknappen. Kombinasjonen av de 4 horisontale og vertikale 180° lasere, gir deg en perfekt oppmerking.

Rask og nøyaktig selvnivellering sikrer ekstremt nøyaktig oppmerking og nivellering på både loft, vegger og gulv.

L4P1 er støv- og vanntett med en kapslingsgrad IP54. Ved full oppladet Li-Ion batteriet, sikrer du opptil 24 timers driftstid. Du kan også benytte kan alminnelige alkaliene batterier, eller tilkoble instrumentet direkte i stikkontakten.

Bruk om nødvendig et stativ og øk rekkevidden videre med en laser detektor.

Instrumentet leveres klar til bruk i robust koffert inkl. Li-Ion batteri med lader/strømforsyning, sikteplate, batteriadapter til AA batterier og brukerveiledning.

Les mer

Leica Lino L4P1 Li-Ion med tilbehør i koffert

EAN 7640110696040

EL.NR 8023768

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

7 365,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Leica Lino L6G-1

Med Leicas nye kryss- og punktlaser er det slutt på å tegne linjer på veggen når du f.eks. skal montere kjøkken, henge opp hyller og bilder eller nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L6G får du rette linjer i alle 3 retninger – raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer, og du har begge hender fri for resten av arbeidet. Alt du trenger å gjøre er å sette opp laseren og slå den på, så gjør den resten selv. Normal rekkevidde for laseren er opptil 25 meter. Med detektor opp til 80 m.

Glem alt om tidkrevende, nøyaktig innstilling av instrumentet - avvik på ± 4° blir automatisk kompensert for. Hvis avviket er større, sendes ingen laserstråle ut, og unngår dermed feil. Laserstrålen er også veldig kraftig og derfor lett å se selv på avstand. I tillegg til horisontale og vertikale linjer kan du også lage rette linjer i skrå vinkel – dette er nyttig f.eks. ved måling for trapper og rekkverk. Med LINOs låsefunksjon stopper du selvnivelleringen, deretter kan du stille inn den vinkelen du ønsker.

Leica LINO L6G leveres klar til bruk i en robust koffert inkl. Li-Ion batteri med lader/strømforsyning, sikteplate, batteriadapter for AA batterier og manual.

Les mer

Leica Lino L6G-1

EAN 7640110699942

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

7 675,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Disto D810 touch avstandsmåler
Leica Disto D810 touch er en avansert laseravstandsmåler med mange funksjoner som gjør avstandsmåling enklere spesielt ved bruk utendørs. Det har aldri vært lettere at bestemme bredde, høyde, areal eller selv diameter for en gjenstand. Alt som trengs er én måling i rett vinkel til objektet. Etterpå kan den ønskede dimensjonen markeres med piler på bilde og de målte verdier vises på displayet. Utover zoom-nivåene i kikkertsiktet, er en oversiktskamera tilgjengelig for store objekter.

Kamerafunksjonen i Leica Disto D810 touch kan brukes til å lage bilder eller screenshots for dokumentasjon, som så kan lastes ned til en PC via USB. Ingen detaljer om de målte målpunkter går tapt.

Med Bluetooth funksjonen kan det trådløst kommuniseres med smarttelefon for komplett dokumentasjon med bilder og mål. Apps for iOS (Apple) og Android kan lastes ned gratis.

Den smarte app »Leica DISTO™ sketch« er den ideelle link mellom instrumentet og en smarttelefon eller tablet. Det gir mulighet for å lage og presist dimensjonere skisser og bilder. Filene kan så sendes direkte til kontoret som gjør arbeidsprosessen enklere og raskere.

Leica Disto D810, måler avstand fra 5 cm og opp til 200 m med en nøyaktighet på 1 mm. Med tracking er det mulig å fastlegge den største og minste avstand uten problemer. Med Pythagoras funksjonen foretas oppmåling av fasadehøyder raskt og enkelt.

Leica Disto D810 har innebygd hellingsmåler for raskt måling av helling på f.eks. bæringskonstruksjoner. Hellingsfunksjonen gjør det også mulig å foreta trapes målinger og indirekte høydemålinger. Instrumentet er meget robust og ideelt til oppmåling av rom, takhøyder mm.

Leica Disto D810 har innebygd kalkulator for beregning av arealer og volum, er regn- og støvtett, har fritt valg av måleenhet og leveres komplett i veske inkl. programvare.
Les mer

Elma Disto D810 touch avstandsmåler

EAN 7640110694633

EL.NR 8062748

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

9 520,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Suparule 300E Kabelhøydemåler
Elma Suparule 300E er et håndholdt instrument for måling av kabelhøyde og avstand mellom kabler. Instrumentet er et godt alternativ til de teleskopiske målepolene.
Elma Suparule 300E benytter ultrasoniske signaler for å bestemme høyden på overliggende kabler opp til 23m.
Instrumentet benyttes av linjeoperatører innenfor høyspent industrien, og andre aktører som driver med elektrisitet og telekommunikasjon.
Elma Suparule 300E kan måler høyden på opp til 3 ledninger, mens Elma Suparule 600E kan måle på opp til 6 ledninger og avstanden mellom disse.

Instrumentet avgir korte støt av lyd som sendes fra transmitteren. Mikroprosessoren i instrumentet kalkulerer den medgåtte tid for lydbølgene som blir reflektert fra kabelen og tilbake til instrumentet. Resultatet kan vises i enten fot og tommer (imperial) eller meter (metrisk) format.
Man må ta hensyn til det faktum at lydens hastighet varierer med temperatur. Det er derfor montert en temperatursensor i fronten av instrumentet, som automatisk kompenserer for dette.
Elma Suparule 300E leveres komplett i veske.

Les mer

Elma Suparule 300E Kabelhøydemåler

EAN 5706445110285

EL.NR 8062668

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

11 655,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Elma Suparule 600E Kabelhøydemåler
Elma Suparule 600E er et håndholdt instrument for måling av kabelhøyde og avstand mellom kabler. Instrumentet er et godt alternativ til de teleskopiske målepolene.
Elma Suparule 600E benytter ultrasoniske signaler for å bestemme høyden på overliggende kabler opp til 23m.
Instrumentet benyttes av linjeoperatører innenfor høyspent industrien, og andre aktører som driver med elektrisitet og telekommunikasjon.
Elma Suparule 300E kan måler høyden på opp til 3 ledninger, mens Elma Suparule 600E kan måle på opp til 6 ledninger og avstanden mellom disse.

Instrumentet avgir korte støt av lyd som sendes fra transmitteren. Mikroprosessoren i instrumentet kalkulerer den medgåtte tid for lydbølgene som blir reflektert fra kabelen og tilbake til instrumentet. Resultatet kan vises i enten fot og tommer (imperial) eller meter (metrisk) format.
Man må ta hensyn til det faktum at lydens hastighet varierer med temperatur. Det er derfor montert en temperatursensor i fronten av instrumentet, som automatisk kompenserer for dette.
Elma Suparule 600E leveres komplett i veske.

Les mer

Elma Suparule 600E Kabelhøydemåler

EAN 5706445110346

EL.NR 8062669

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

11 655,00 NOK Ekskl. mva

Les mer