Pris

Brand

Sortering

Opprett ny liste
Lagre
Elma RLD4 kjølemiddellekkasje detektor

Elma RLD4 er en liten lekkasjedetektor for detektering av freongasser (HFC, HCFC og CFC. Instrumentet har en svært følsom sensor fx for
R-134a/R22 som kan detektere lekkasjer helt ned til 3 gram/år. Instrumentet kan detektere alle CFC-kjølemidler.


Sensorhodet er montert på en lang fleksibel arm, slik at man lettere kan søke i vanskelig tilgjengelige steder. Instrumentet er velegnet for bl.a. kjøle-, aircondition-, klima- og varmepumpeanlegg, både ved fremstilling og service.


Med Elma RLD4 har du mulighet for å justere sensorens følsomhet i 3 trinn, hvilket er praktisk når det skal søkes etter lekkasjer av forskjellig størrelse. Når Elma RLD4 detekterer tilstedeværelsen av et kjølemiddel, indikeres dette både akustisk og visuell alarm, hvis intensitet er stigende med den målte konsentrasjon.
Elma RLD4 har også innebygd Reset-funksjon, både manuell og automatisk, hvorpå sensoren ignorer en eventuell omgivende konsentrasjon av kjølemidler og gir alarm først når sensoren detekterer konsentrasjoner høyere enn da instrumentet ble Resatt.


Elma RLD4 leveres komplett i praktisk koffert med testgass, brukerveiledning og batterier.

Som tilbehør kan der tilkøbes ekstra sensorhoveder EAN 5706445780044, som ses i tilbehør

Les mer

Elma RLD4 kjølemiddellekkasje detektor

EAN 5706445780037

EL.NR 8024417

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 070,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
DIGITRON DGS 10  gassdetektor

DGS 10 er en gasslekkasjedetektor fra Digitron som detekterer forskjellige gasser. Disse inkluderer damp/gass fra aceton, alkohol, ammoniakk, metan, butan, propan, flybrensel, hydrogensulfat, lakkfortynner, løsningsmidler.

DGS 10 har innstillbar følsomhet, og sensoren er plassert på en fleksibel arm, slik at du kan teste "rundt hjørner". Instrumentet har både en visuell alarm og en kraftig akustisk alarm. Selv i støyfylte miljøer kan du høre alarmsignalene.

Instrumentet har en kraftig gummikappe som gir en ekstra beskyttelse. Instrumentet er ideelt til lekkasjesøking på alminnelige gassinstallasjoner.

DGS 10 leveres komplett med gummikappe med magnet, batterier og brukerveiledning.

 

VIKTIG: Når DGS10 slås på, går sensoren gjennom en oppvarmingsfase på ca. 1 minutt. Denne oppvarmingen skal utføres i frisk luft, som beskrevet i brukerveiledningen. Se "Last ned" lenger nede på siden.

ADVARSEL: DGS 10 KAN IKKE ANVENDES TIL DETEKTERING AV CO (Kullmonoksid).
DGS10 kan heller ikke benyttes som personbeskyttelse.

 

Les mer

DIGITRON DGS 10 gassdetektor

EAN 5706445270248

EL.NR 8022455

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

3 940,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Kimo/Sauermann FG110

Kimo FG110.

Lekkasjedetektor med display for detektering av brennbare gasser. Kimo FG110 er kalibrert for metan (CH4), men kan også brukes til å detektere andre hydrokarboner, inkludert flaskegass/LPG.

Med Kimo FG110 kan instrumentet konfigureres slik at målingene er gitt i en av følgende 3 enheter: ppm, %VOL og %LEL (nedre eksplosjonsgrense)

Instrumentet er utstyrt med en høyttaler som sender ut et signal som øker i intensitet ved måling av økende gasskonsentrasjon. Sensoren er montert på en fleksibel arm med en lengde på 330 mm, som muliggjør lekkasjedeteksjon selv i vanskelig tilgjengelige applikasjoner.

Kimo FG110 leveres klar til bruk inkl. batterier, testsertifikat, og alt leveres i praktisk transporttaske.

Les mer

Kimo/Sauermann FG110

EAN 5706445792351

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

4 105,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK GSP4 Lekkasjedetektor

SYSTRONIK GSP4 er en gasslekkasjedetektor fra tyske SYSTRONIK, for deteksjon av brennbare gasser som med sitt kompakte sensorhode på en lang fleksibel arm kan nå hvor som helst.

GSP4 er kalibrert for metan (CH4), men kan brukes til søk etter andre hydrokarboner (CxHy), samt hydrogen og egner seg derfor også til søk etter formiergas.

Instrumentet har innebygd høyttaler, slik at brukeren også får et akustisk signal, som også øker i intensitet ettersom konsentrasjonen av den brennbare gassen øker.

SYSTRONIK GSP4 leveres med brukerveiledning.

VIKTIG: Når GSP4 er slått på, går sensoren gjennom en tilbakestillings- og oppvarmingsfase. Denne oppvarmingen bør gjøres i frisk luft, som også beskrevet i manualen. Se «last ned» lenger ned på siden her.

Les mer

SYSTRONIK GSP4 Lekkasjedetektor

EAN 5706445570133

EL.NR 8062442

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 345,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
FLIR Si124-LD akustisk kamera

FLIR SI124-LD er et håndholdt instrument for å lokalisere lekkasjer i for eksempel trykkluftsystemer. En lekkasje i et trykkbærende system avgir en ultralyd som ikke kan høres av det menneskelige øret. FLIR SI124-LD er oppbygd med 124 superfølsomme mikrofoner, som er plassert slik at det er mulig å bestemme retningen på lekkasjen, og størrelsen på lekkasjen når rommet skannes. Denne metoden er vanligvis 10 ganger raskere enn tradisjonelle skanninger utført med ultralydutstyr og "sniffermetoden". Instrumentet fungerer fra 0,3 til 100 meters avstand, og finner raskt eventuelle lekkasjer av gasser, luft eller damp på trykkbærende systemer.

Flir SI124-LD bygger et akustisk bilde ved hjelp av 124 mikrofoner, det akustiske bildet blir transponert i sanntid på toppen av et digitalt kamerabilde, slik at brukeren kan lokalisere lydkilden og dermed lekkasjen nøyaktig. Bildene lagres i internt minne som dokumentasjon og for senere reparasjon/feilretting av eventuelle lekkasjer. I et typisk industrimiljø kan instrumentet finne lekkasjer på >0,032 l/min ved 3 bar og en avstand på 3 meter eller >0,05 l/min ved 3 bar og en avstand på 10 meter. Problemet med et støyende industrimiljø og bruk av lukkede hodetelefoner, som man kjenner fra tradisjonelt ultralydutstyr, er ikke eksisterende med FLIR SI124-LD, fordi du benytter LCD skjermen for å visualisere lekkasjene, i stedet for å lytte etter dem.

Gjennom en vanlig vedlikeholdsrutine kan FLIR Si124-LD hjelpe selskapet med å finne lekkasjer i f.eks. trykkluftsystemer mens du fremdeles har mindre lekkasjer. Dette kan spare selskapets strømkostnader, og for tidlige slitte kompressorer. Si124 kvantifiserer størrelsen på lekkasjen for å indikere hvor mye energi som gikk tapt og hvor mye penger som spares ved å oppdage/reparere problemet.

Egenskaper:

 

  • FLIR Si124-LD oppdager gasslekkasjer 10 ganger raskere enn tidligere
  • Skanner fra 3 til 100 meters avstand
  • 124 innebygde mikrofoner med høy følsomhet
  • Finner lekkasjer på trykksystemer
  • Angir beregnet lekkasje i liter/min•   
  • Dokumentasjon lagres på et 32GB internt minne
  • Kan også brukes til å oppdage Corona på høyspenningsanlegg
  • Innebygd Wi-Fi for trådløs overføring av filer til PC/Cloud
  • Rapportering og analyse via gratis FLIR Cloud løsning
  • Si124-LD benyttes utelukkende for lekkasjesøkings applikasjoner

FLIR SI124-LD leveres komplett klart til bruk med oppladbart batteri (eksternt), batterikabel, batterilader, kamera håndreim, kamera- og batteriveske, USB-pinne og dokumentasjon.

Les mer

FLIR Si124-LD akustisk kamera

EAN 7332558028582

RING FOR PRIS +47 22 10 42 70

Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK CAPBs CO30 CO sensor
SYSTRONIK CO30, Probe for detektering av CO karbonmonoksyd.

Måleprobene fra SYSTRONIK CAPBs brukes og monteres sammen med SYSTRONIK STm Basic Handle. Det kan via Bluetooth opprettes forbindelse til enten Smartphone eller et av SYSTRONIK's måleinstrumenter som anvender S6600 plattformen, og målte verdier kan avleses, eller lagres for senere overførsel til PC.

Instrumenter som kjører på SYSTRONIK S6600 plattform: BLUELYZER ST, EUROLYZER STx og MULTILYZER STe eller differansetrykkmanometre i S46XXST-serien.
Les mer

SYSTRONIK CAPBs CO30 CO sensor

EAN 5706445571031

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

2 620,00 NOK Ekskl. mva

Les mer