Pris

Brand

Sortering

Opprett ny liste
Lagre
Kimo/Sauermann Kistock KNT320

KNT 320 är en kombinerad datainsamlings- och konfigureringsenhet till KISTOCK 2015 dataloggerserie från Kimo.

KNT320 gör det enkelt att hämta data från dataloggrar och har en kapacitet att lagra 20 000 000 mätvärden. KNT320 ger dig även möjligheten att överföra en ny konfiguration från PC till KNT320 och sedan över till en eller fler dataloggers. Inhämtningen av data eller överföring av konfiguration sker med medföljande kabel.

Uppmätta värden kan avläsas direkt i displayen på KNT320, eller överföras till PC med kabel.

Kimo KNT320 levereras inkl. adapter med USB-hona/mikro-USB-hane.

Les mer

Kimo/Sauermann Kistock KNT320

EAN 5703534406908

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

4 275,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Loggerflex Bun Multi CP strøm/trykk recorder/alarm

Bun Multi CP overvåker strøm og trykk, som blant annet kan brukes på VVS-anlegg. Det er en liten assistent i hverdagen for prediktivt vedlikehold (Predictive Maintenance).

Generelt for hele Bun-familien er at den har enkelt oppsett med Wi-Fi. Justerbart opplastings- og loggintervall gir mulighet for ultralang batterilevetid. Den gir god oversikt og mulighet for å dele til flere og ulike alarmintervaller på forskjellige enheter.

Bun er et perfekt verktøy for å samle inn data over tid. Den kan sende e-poster, tekstmeldinger og mer. Man har tilgang til historikk, grafer og periodiske rapporter på hvilken som helst plattform. Rapporter og grafer kan også trekkes ut med bare noen få klikk.

Gratis versjon og abonnementsløsning, kontakt oss for å høre mer.

 
Les mer

Loggerflex Bun Multi CP strøm/trykk recorder/alarm

EAN 5706445877102

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

4 560,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
Kimo/Sauermann Kistock KP320

Displayet viser måleverdier samt status for minne, alarm og batteri. Den innebygde alarmfunksjonen gir en visuell indikasjon på forsiden av dataloggeren hvis de konfigurerte alarmgrensene overskrides. KP320 har kapasitet til 2 000 000 logginger. Loggintervallet kan konfigureres fra 1 sekund og opptil 24 timer.

Kimo KP320 konfigureres via PC, på samme måte som loggede data etter logging kan overføres til en PC for videre visualisering og/eller prosessering, ved å koble datalogger og PC via USB-kabel. For at dataloggeren skal kunne kommunisere med en PC, må den aktuelle programvaren være installert på den aktuelle PCen.

Kimo tilbyr 2 typer programvare. Gratisprogramvaren "KILOG-LITE", som kan lastes ned fra www.kimo.fr. Alternativt tilbyr Kimo den komplette programvarepakken "KILOG 2015" som er mer brukervennlig og gir økte muligheter for visualisering. Kimo KILOG 2015 leveres inkl. standard USB/micro-USB-kabel.(se eventuelt tilbehør nederst på siden her).

Kimo KP320 har også bluetooth, som via gratisappen «Kistock Mobile» lar deg konfigurere og lese loggeren fra andre bluetooth-enheter, som smarttelefon eller nettbrett.

Som et alternativ til å koble til dataloggere og PC ved overføring av loggede data finnes en håndholdt datainnsamlingsenhet "Kimo KNT320" som det er mulig å samle inn inntil 20.000.000 målinger fra ulike dataloggere med, og deretter overføre disse fra samlingen. enhet til PC.

Sterke magneter er montert på baksiden av dataloggeren for direkte oppheng på alle magnetiske overflater. I tillegg leveres loggeren inkl. veggbrakett, med mulighet for å sikre loggeren med medfølgende hengelås.

Loggeren leveres inkl. batteri og manual på engelsk.

Eksterne sonder/kabler bestilles separat.

KISTOCK generelt:

Kimo KISTOCK er delt inn i 3 klasser: Klasse 100, 200 og 300, som tilbyr ulike alternativer.

Klasse 100 er eksklusivt utstyrt med én intern sensor, og uten mulighet for tilkobling av eksterne sensorer. Det interne minnet er på 50 000 punkter.

Klasse 200 er tilgjengelig både med og uten intern sensor, med hvilken opptil 3 parametere kan måles. De tillater også tilkobling av opptil 2 eksterne sensorer. Det interne minnet er på 1 000 000 punkter.

 

Klasse 300 er også tilgjengelig både med og uten intern sensor, med hvilken opptil 4 parametere kan måles. De tillater også tilkobling av opptil 4 eksterne sensorer. Det interne minnet er på 2 000 000 punkter. Class 300 har også innebygget bluetooth.

Les mer

Kimo/Sauermann Kistock KP320

EAN 5706445791057

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

5 275,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4650ST. Manometer 0…(±)5000mbar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren, som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4650ST. Manometer 0…(±)5000mbar

EAN 5706445571109

EL.NR 8062834

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

7 990,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
KP321 Trycklogger

Kimo Kistock KP321 er en differensialtrykklogger med et måleområde fra 0...±10000 Pa. Displayet viser målte verdier samt status for minne, alarm og batteri. Den innebygde alarmfunksjonen gir en visuell indikasjon på forsiden av dataloggeren, dersom den konfigurerte Kimo KP321 også har bluetooth som via gratisappen "Kistock Mobile" gir deg muligheten til å konfigurere og lese loggeren fra andre bluetooth enheter, som  en smarttelefon eller nettbrett. Konfigurert via en PC, samt logget data etter avsluttet logging kan overføres til en PC for videre visualisering og/eller prosessering, ved å koble datalogger og PC via USB-kabel. For at dataloggeren skal kunne kommunisere med en PC, tilbyr Kimo 2 varianter av programvare. Gratisprogramvaren "KILOG-LITE" og den komplette programvarepakken "KILOG 2015" som er mer brukervennlige og gir økte muligheter for visualisering. Kimo KILOG 2015 leveres inkl. standard USB/micro-USB kabel.(se eventuelt tilbehør lenger ned på siden). KP321 er i stand til 2 000 000 logginger. Loggingsintervallet kan konfigureres fra 1 sekund opp til 24 timer. Som et alternativ til å koble til datalogger og PC ved overføring av loggede data, er det en hånd -holdt datainnsamlingsenhet "Kimo KNT320", som det er mulig å samle opp til 20 000 000 målinger fra forskjellige dataloggere med, for så å overføre dem fra dataloggeren til en PC. På baksiden av dataloggeren er det kraftige magneter for direkte montering på enhver magnetisk overflate.I tillegg leveres loggeren med veggbrakett, med mulighet for å låse loggeren med medfølgende hengelås.Loggeren leveres inkl. batteri og engelsk manual.Eksterne prober/kabler bestilles separat.

Les mer

KP321 Trycklogger

EAN 5706445794690

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

7 995,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4601ST. Manometer 0…±150 mbar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren "Eurosoft Mobile", som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4601ST. Manometer 0…±150 mbar

EAN 5706445570140

EL.NR 8062833

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 135,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4610ST. Manometer 0...±1000mbar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren, som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4610ST. Manometer 0...±1000mbar

EAN 5706445570584

EL.NR 8062682

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 140,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4680ST. Manometer 0...(±)8000mbar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren, som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4680ST. Manometer 0...(±)8000mbar

EAN 5706445570591

EL.NR 8062683

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 140,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4602ST. Manometer: 0...±20mbar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren "Eurosoft Mobile", som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4602ST. Manometer: 0...±20mbar

EAN 5706445570577

EL.NR 8062679

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 275,00 NOK Ekskl. mva

Les mer
Opprett ny liste
Lagre
SYSTRONIK S4699ST. Manometer 0...(±)18bar

Instrumentene i S4600ST-serien finnes i 6 versjoner, som velges på bakgrunn av det ønskede måleområde. Felles for serien er at alle har innebygd barometer og temperaturføler, hvorved målingene gjennomføres under 100% tetthetskompensering.

S4600ST-serien brukes til "vanlig" differansetrykkmåling. Lekkasjetester med valgfrie alarmgrenser og test tider kan også utføres. De 2 modellene med de minste måleområder i serien, S4601ST og S4602ST, kan i tillegg brukes til måling av lufthastighet og flow med pitotrør (se tilbehør). Ved å kjøpe en programvareutvidelse, en såkalt "App", kan instrumentene i denne serien også brukes som datalogger, med plass opptil 1.000.000 målinger på mikro SD-kort (se tilbehør). Resultatene stemples med tid og dato, og kan enten skrives ut via trådløst IR-printer (se tilbehør), eller overføres til PC. Med programvaren, som gratis kan lastes ned fra SYSTRONIK's hjemmeside, kan data videre behandles, og bl.a. vise målingene/logging som graf. S4600ST-serien har også QR-kode generator som kan skannes med Smartphone/Tablet for enkel overføring av målerapporten til Smartphone eller Tablet.

S4600ST-serien har innebygd Bluetooth teknologi "Bluetooth Low Energy"(BLE), også kaldt "Bluetooth Smart" eller "Bluetooth 4.0+", som bl.a gjør det mulig å forbinde instrumentet med de mange forskjellige måleprober SYSTRONIK CAPBs (se tilbehør, nederst på siden her).
Det kan gratis hentes App til både iOS og Android, hvorved instrumentet via Bluetooth kan avleses fra Smartphone/Tablet, eller til og med fjernstyres trådløst fra Tablet/PC. Sistnevnte er kun mulig med SYSTRONIK's Bluetooth dongle (se tilbehør).

Manometrenes store 4 linjers TFT-fargedisplay gjør avlesing av måle verdiene enkel. I displayet vises aktuelt trykk, min og maks verdier for målingen og barometerstanden. I menyen kan det velges mellom 6 enheter, Pa, mbar/hPa, mmWC, mmHg og inHg som gjør det lett å sammenligne målinger uansett hvilken måleenhet som benyttes. Måle cellen kan nullstilles manuelt eller automatisk, også under trykk. Utover det har instrumentene sin egen "check-rutine" for å oppnå størst mulig nøyaktighet på målingene.

Manometeret er beskyttet av en gummikappe som på baksiden har 3 magneter som fester manometret på alle magnetiske overflater, slik at begge hender er fri under målingen. Det innebygde Lithium-Ion batteriet lades fra den medfølgende strømforsyningen med mini-USB. Batteriet gir mulighet for kontinuerlig måling i opptil 55 timer med instrumentet i ECO-mode.

SYSTRONIK S4600ST manometer-serien leveres inkl. beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testsertifikat, og brukerveiledning.

Les mer

SYSTRONIK S4699ST. Manometer 0...(±)18bar

EAN 5706445570683

EL.NR 8062714

På sentrallager Lav lagerbeholdning Snart på sentrallager

8 405,00 NOK Ekskl. mva

Les mer