Udlejning & Leasing

Leasing og Finansiering

Kjøp av større instrumenter eller flere instrumenter er ofte nødvendig for å følge myndighetenes eller kundens krav. Det er ikke alltid tatt inn i budsjettet eller kanskje man rett å slett ikke har den kapitalen tilgjengelig for store innkjøp Leasing eller leie kan da være et godt alternativ. Elma Instruments tilbyr en rekke finansieringsmuligheter i form av leasingavtaler.

Kontakt oss for ytterligere informasjon og priser. Ring oss på telefon 22 10 42 70

Vi tilbyr følgende instrumenter til utleie.

Qualistar 1

CA 8336 QualiStar - Nettanalysator
m/MA193 AmpFlex

CA 8336 QualiStar er en AC + DC TRMS nettanalysator med 5 spennings- og 4 strøminnganger for måling av forstyrrelser og effekter i el -distribusjonsnettet. Instrumentet benyttes for måling på 1- og 3 faseapplikasjoner og er egnet for analyse av industri- og El -kraftdistribusjon hvor lengre loggetider er ønskelig. Med TFT-fargekjerm som visar måleverdien under en period på 20ms med automatisk skalningsfunksjon.

Alle verdier kan logges med en maksimal samplingshastighet på 12,8 KHz, dvs. 256 målinger per periode i  opp til 1 måned med et 2 GB SD kort. Loggeintervall kan stilles inn mellom 1 sek og 15 min. CA 8336 har funksjoner som vektordiagram, alarm og skjermdump og måler effekt (aktiv, reaktiv og merkbar) induktiv eller kapasitiv pr. fase eller totaleffekten, overharmoniske opp til den 50`e og forvrengning faktor, totale overharmoniske, effektfaktor, cos φ, tan φ, crestfaktor, korttidsflimmer, forbrukt og generert energi, k-faktor og strøm i null lederen.

Leiepris - Døgnpris 1.500,- / Ukepris 4.000,-

Lantek III 1

LanTEK III-500 – Komplett LAN kabeltester
opp til 500MHz

LanTEK III kabeltestere er produsert for å kunne teste nettverksinstallasjoner med større nøyaktighet og produktivitet. Reduserer installasjons/-test tiden og omkostningene i både fiber og kobbermiljøer. Da testen bl.a. kan utføres av kun én person. LanTEK III sertifiserer opp til 1000MHz og overgår således kravene til standardene Kategori 6/6a/7, klasse E/F (Kategori 7). LanTEK III Kommer med nye Permanent link adaptere med utskiftbar konnektor RJ45, som sikrer en bedre forbindelse og dermed mer nøyaktig test. Den innebygde USB porten gjør overførsel til PC opp mot 20 ganger raskere enn tradisjonell seriell overførsel. I tillegg leveres LanTEK III med et lettlest 11 cm widescreen display i farger, som gjør avlesning av verdier enda lettere.

LanTEK III har ekstra stor intern minne. Den kan lagre over 1.700 ISO klasse E/Kat. 6 test, inkl. grafer og har mulighet for å lagre testene direkte på en USB minne pinne. Den leveres med den helt nye IDC (Ideal Data Center) programvaren som gjør bearbeiding og utskrivning av testresultater enda lettere.

Leiepris - Døgnpris 1.500,- / Ukepris 4.000,-

Termografikamera 1

Utleie av Termografikamera
etter behov

Vi har en stor katalog i termografi. Se utvalget på www.elma-instruments.no og ring oss på 22 10 42 70 for å finne ut mer om hva vi kan tilby.

Leiepris - Døgnpris 1.500,- / Ukepris 4.000,-

 

Last ned utleiavtale - Klikk her...

Denne hjemmeside bruker cookies til trafikkmåling og optimering av innhold
Aksepter