Kurs

Elma Instruments tilbyr en rekke kompetansegivende kurs

Elma Instruments tilbyr en rekke kompetansegivende kurs som termografering, maskintest og NEK 400 del-6. Som leverandør er det viktig for oss å ha kompetanse til å gjennomføre kursene i egen regi. Som kunde vil vi at dere skal få den beste service.

Kontakt oss for ytterligere opplysninger og priser. Ring tlf. 22 10 42 70.

NEK 405-1 Elektrotermografi (Level I)

Kurs: NEK 405-1 Elektrotermografi (Level I) - 07. - 10. november 2017 Oslo

Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering. Å kunne forstå og håndtere et termografi kamera på riktig måte, og bruke det riktig i elektro- og byggtermografi og ikke minst kjenne til risiko og fallgruver. Tolke og forstå bilder (resultatet), utarbeide en forståelig rapport og presentere måleresultatene på en korrekt måte.

Elektrotermografi fordypningskurs

Kurs: Elektrotermografi fordypningskurs - 28. - 29. november 2017 Oslo

Elektrotermografikurs er et grunnkurs innen termografi og spesifikt for Elektro. Det kreves ingen forkunnskaper og man får på 2 dager lære grunnleggende termografi, og hvordan man termograferer El tavler. For den som vil sertifisere seg som elektrotermografør hos DNV eller Nemko, anbefaler vi å delta på Level 1 kurs.

NEK 405-1 Resertifiseringskurs

Kurs: NEK 405-1 Resertifiseringskurs - 28. - 29. november 2017 Oslo

Repetisjon av NEK 405-1 Elektrotermografi (Level 1), tilpasset for deg som er sertifisert elektrotermografør hos Nemko eller DNV ifølge NEK 405.

NEK 405-2 El-kontroll Bolig

Kurs: NEK 405-2 El-kontroll Bolig - 11. desember 2017 Oslo

Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta elkontroll bolig i henhold til NEK 405-2. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll. Ved behov kommer NEMKO og DNV til oss og avholder sertifiseringseksamen. Kurset kan etter avtale også holdes lokalt i ditt distrikt.

NEK 405-3 El-kontroll Næring og Landbruk

Kurs: NEK 405-3 El-kontroll Næring og Landbruk - 12. - 13. desember 2017 Oslo

Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring og landbruk i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og landbruksbygg som kontrolleres skal gjøre dette i henhold til NEK 405-3 for å oppnå rabatt i forsikringspremien må man ha jevnlig kontroll. Flere forsikringsselskap gir denne rabatten. Kontrolløren skal være sertifisert i henhold til NEK 405-3, og i tillegg ha NEK 405-2 sertifisering. Foretaket kontrolløren er tilknyttet skal også være sertifisert etter NEK 405-4 normen.

Det tas forbehold om avlysning av kurset ved sykdom og ved for få påmeldinger. Kan du ikke vente til nest kurs, eller har du behov for et skreddersydd kurs innen termografi eller trykktesting, ring 22 10 42 70 eller send en e-post til firma@elma-instruments.no. Vi holder også eksterne kurs til mindre grupper som for eksempel innføring i termografi, Level 1, elektrotermografi og byggtermografi. Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Denne hjemmeside bruker cookies til trafikkmåling og optimering av innhold
Aksepter