Service, kalibrering og utleie

Hos Elma Instruments forstår vi at kalibrering og service i mange tilfeller er like viktig som selve instrumentet. Derfor prøver vi alltid å ha landets raskeste servicetider, til de beste prisene. Dette sikrer at måleutstyret ditt alltid er funksjonelt og dokumentert riktig.

Serviceskjema / RMA

Lag din egen servicesak her. Da sørger du for at vi får all informasjonen vi trenger for å garantere deg den beste servicen. Du kan også følge servicesaken din fra start til slutt.

Opprett servicesak / RMA

Service og kalibrering

Les om vår serviceavdeling, kalibreringsutstyr og ansatte. Vi tilbyr kalibrering av de aller fleste fysiske parametere, her kan du også lese om et utvalg og priseksempler.

Kalibrerings- og serviceavdeling

Quicksupport

Her kan du starte Elma Quicksupport, hvor vi har muligheten til å se skjermen din eller ta kontroll over datamaskinen din. Start Quicksupport og ring oss for best mulig støtte.

Start Quicksupport

Utleie og leasing

Hvis du trenger å bruke et større instrument bare en gang, kan det lønne seg å leie det. Vi tilbyr et utvalg av våre mest etterspurte instrumenter for utleie. Du kan også velge å finansiere instrumentkjøpet ditt gjennom leasing. 

Leie og lease her