Utleie og leasing

Hvis du trenger å bruke et større instrument bare en gang, kan det lønne seg å leie det. Vi tilbyr et utvalg av våre mest etterspurte instrumenter for utleie. Du kan også velge å finansiere instrumentkjøpet ditt gjennom leasing. Hvis du allerede har et samarbeid med et leasingselskap, kan de hjelpe deg, ellers tilbyr Elma Instruments også leasingfinansiering i samarbeid med leasingselskap. Slik kan du få inntekt på investeringen din i takt med at instrumentet nedbetales. 

Utleie og leasing

Leasing og Finansiering

Kjøp av større instrumenter eller flere instrumenter er ofte nødvendig for å følge myndighetenes eller kundens krav. Det er ikke alltid tatt inn i budsjettet eller kanskje man rett å slett ikke har den kapitalen tilgjengelig for store innkjøp Leasing eller leie kan da være et godt alternativ. Elma Instruments tilbyr en rekke finansieringsmuligheter i form av leasingavtaler.

Kontakt oss for ytterligere informasjon og priser. Ring oss på telefon 22 10 42 70

Vi tilbyr følgende instrumenter til utleie.

Qualistar 1

CA 8336 QualiStar – Nettanalysator
m/MA193 AmpFlex

CA 8336 QualiStar er en AC + DC TRMS nettanalysator med 5 spennings- og 4 strøminnganger for måling av forstyrrelser og effekter i el -distribusjonsnettet. Instrumentet benyttes for måling på 1- og 3 faseapplikasjoner og er egnet
for analyse av industri- og El -kraftdistribusjon.

CA 8336 har funksjoner som vektordiagram, alarm og skjermdump og måler effekt (aktiv, reaktiv og merkbar) induktiv eller kapasitiv pr. fase eller totaleffekten, overharmoniske opp til den 50`e og forvrengning faktor, totale overharmoniske, effektfaktor, cos φ, tan φ, crestfaktor, korttidsflimmer, forbrukt og generert energi, k-faktor og strøm i null lederen.

Leiepris - Døgnpris 1.500,- / Ukepris 4.000,-

Lantek III 1

LanTEK III-500 – Komplett LAN kabeltester
opp til 500MHz

LanTEK III kabeltestere er produsert for å kunne teste nettverksinstallasjoner med større nøyaktighet og produktivitet. LanTEK III sertifiserer opp til 1000MHz og overgår således kravene til standardene Kategori 6/6a/7, klasse
E/F (Kategori 7). LanTEK III Kommer med nye Permanent link adaptere med utskiftbar konnektor RJ45, som sikrer en bedre forbindelse og dermed mer nøyaktig test. Den innebygde USB porten gjør overførsel til PC opp mot 20
ganger raskere enn tradisjonell seriell overførsel.

LanTEK III har ekstra stor intern minne. Den kan lagre over 1.700 ISO klasse E/Kat. 6 test, inkl. grafer og har mulighet for å lagre testene direkte på en USB minne pinne. Den leveres med den helt nye IDC (Ideal Data Center) programvaren som gjør bearbeiding og utskrivning av testresultater enda lettere.

Leiepris - Døgnpris 1.500,- / Ukepris 4.000,-

Gasskamra 1

FLIR GF320 Gasskamra (24° linse)

FLIR optical gas imaging (OGI)
FLIR GF320 er et kjølt gassdeteksjonskamera egnet for å visualisere gasslekkasjer av metan og andre hydrokarbongasser. Med sin overlegne oppløsning, termiske følsomhet og mulighet for høysensitivitetsmodus er kameraet i stand til å skanne store områder raskt og vise selv de minste gasslekkasjer i sanntid. Videre måler GF320 temperaturer fra -20°C til 350°C med en nøyaktighet på ±1°C. Integrert GPS hjelper deg med å lokalisere den nøyaktige plasseringen av feil eller lekkasjer slik at disse raskt kan repareres. Perfekt til Leak Detection And Repair – (LDAR).

OGI og vanlig termografikamera
I tillegg til OGI kan GF320 måle temperaturer som de meste termografikameraer, og kan brukes til vanlig termografi med radiometri. Opptak av videoklipp og IR-bilder og vanlige bilder lagres på SD-kortet i kameraet som MPEG og JPEG. Disse kan enkelt åpnes og redigeres til en rapport på en PC.

Gassene som kan oppdages er:
Benzen, Etanol, Etylbenze, Heptan, Heksan, Isopren, Metanol, MEK, MIBK, Oktan, Pentan, 1-penten, Toluen, Xylen, Butan, Etan, Metan, Propan, Etylen og Propylen

Leiepris - Døgnpris 3.000,- / Ukepris 12.000,-

Termografikamera 1

Utleie av Termografikamera
etter behov

Elma Instruments AS har et stort utvalg av FLIR termografikameraer for utleie. Vi tilbyr leie av kameraer med termisk oppløsning fra 160x120 opptil 1024x768 pixel. Termografikameraene vi leier ut er kalibrert og kopi av kalibreringssertifikat kan ved behov utleveres.Elma Instruments AS har høy kompetanse innen termografi og kan bistå med valg av kamera i forhold til den jobben som skal utføres.

Ta kontakt for pris og hjelp til valg av kamera.

Priser fra 990,-

 

Last ned utleiavtale - Klikk her...