Minikataloger

Under finner du PDF-filer for Elma Instruments' minikataloger som gir deg et lite innblikk i ulike fokusområder i vårt store produktutvalg.

Intro

Minikatalog: Multimetre

Elma tilbyr mange forskjellige multimetre og har løsningen for alle faggrupper. Her viser vi et lite utvalg fra basismultimeter til multimetre med spesielle funksjoner for mekanikere, HVAC-teknikere og måling av ekstra høye DC-spenninger på for eksempel solpaneler, samt funksjoner for måling på elektronikk og komponenter.

Alle våre multimetre har robust konstruksjon og høyeste sikkerhetskategorier III og IV. Finner du ikke akkurat din modell her, så kontakt oss og se hele vårt brede program.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Termokamera

Gjør det usynlige synlig med termografi. Her finner du et utvalg av vårt brede utvalg. Utvalget spenner fra termisk add-on til smarttelefon, med plugg eller trådløst, samt lette ”pek-og-skyt” modeller, til den andre enden av skalaen, hvor sertifisert termografi stiller krav til både oppløsning og følsomhet.

Se hele vårt termiske utvalg på vår hjemmeside for tilbehør som f.eks. tele- og vidvinkellinser og mye mer. Så om oppgaven er å se store detaljer som gulvvarme, eller de helt små detaljene gjennom telelinsen på høyspentstasjonen, finner du det hos Elma.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Solceller

Både ved idriftsettelse, feilsøking og verifikasjon av virkningsgrad, må det måles på solcelleanlegg. Spesielt feilsøking kan være en kompleks oppgave uten det rette måleutstyret. Her finner du et utvalg av vårt måleutstyr til både lokalisering av feil, verifikasjon og til DC installasjonstest ved idriftsettelse.

Flere av instrumentene måler helt opp til høyeste nominelle driftsspenning på 1500VDC, som finnes på enkelte anlegg.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Tangamperemetre

Liten fleksibel tang som kommer til overalt, eller store kjever som griper over parallelle forsyninger. Eller tangmultimeter, som både kan måle strøm, tilby multimeterfunksjoner eller til og med måle effekt.

Det finnes tangamperemetre til enhver måleoppgave, fra AC i stikkontakten til DC fra for eksempel solceller eller elbil, som krever høyeste kategori IV for å måle. Her finner du et lite utvalg av våre mest populære tenger.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Nettverkstestere

Optimaliser nettverksytelsen din og oppdag potensielle problemer med vårt utvalg av nettverkstestere. Vår minikatalog presenterer et nøye utvalgt sortiment av avanserte verktøy som gjør det mulig å feilsøke og analysere nettverkseffektivitet på en enkel og effektiv måte.

Enten du trenger en kompakt nettverkstester med trådløs funksjonalitet, eller en avansert modell med omfattende testmuligheter, er vårt program designet for å imøtekomme forskjellige behov. Fra brukervennlige enheter til avanserte profesjonelle løsninger, vi dekker hele spekteret av nettverkstesting.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Elma Ryggsekk

Opplev en helt ny standard innenfor ryggsekker med Elmas helt nye, revolusjonerende Ryggsekk #1, den er skapt spesielt til profesjonelle håndtverkere og entusiaster innen for måleutstyr og verktøy.

Last ned katalogen her

Minikatalog: Lasere & Kabelsøkere

Entreprenørens viktigste måleverktøy samlet i en minikatalog. Alt fra nivellering av terreng til rør samt kabel- og installasjonslokalisering i terreng. Enten det er enkel søking for å unngå graveskader eller avansert søking av installasjoner og rør, finner du det mest vanlige samlet her.

Nivelleringslasere, avstandsmålere som også kan brukes i dagslys, maskinsensorer, rørlasere og kabel- og sondesøkere for avansert søking og feilsøking.

Last ned katalogen her