Brands hos Elma Instruments

Her finner du en liste og en kort beskrivelse av mange av de verdenskjente brands og varemerkene som vi markedsfører i hele Skandinavia. Vårt oppdrag er å tilby deg verdens beste utvalg av test- og måleutstyr, og nye brands kommer til hele tiden.

Intro

Alltest Pro

Alltest Pro har utstyrt motorindustrien med de mest avanserte test- og feilsøkingsverktøyene for forebyggende vedlikehold siden 1985. Bedriften stammer fra et pumpeselskap som etter installasjon på svært lite tilgjengelige pumpemotorer i aggressive miljøer trengte et avansert analyseinstrument som kunne bringes til motoren, i stedet for å bringe motoren til testbenken. Så ALLTEST Pro vet hva de snakker om.

Porteføljen har vokst slik at de nå tilbyr alt fra enkel motortesting ved å sammenligne viklinger i AC-motorer til avansert analyse av DC-motorer på f.eks. elektriske kjøretøy.

Se alle våre produkter fra ALLTEST Pro her..…

Chauvin Arnoux

Chauvin Arnoux er et av de eldste og mest innovative selskapene i verden innen elektriske og elektroniske test- og måleinstrumenter. Selskapet ble grunnlagt i 1893 og har siden den gang oppnådd mer enn 250 patenter. Noen av deres anerkjente oppfinnelser inkluderer den universelle testeren fra 1927, stamfaderen til multimeteret, strømklemmen og sløyfeimpedansstangen. Chauvin Arnoux opprettholder sin innovative tilnærming ved å øremerke en del av inntektene til utvikling.

Selskapet sikrer den velkjente, høye kvaliteten ved å håndtere alt fra design til produksjon og kalibrering i egne fabrikker, først og fremst i Frankrike. Chauvin Arnoux har en kolossal produktportefølje, og enten det gjelder høyspenningstesting, måling av konduktivitet, temperatur eller jordens resistivitet, finnes det et passende måleinstrument.

I dette årtusenet har Chauvin Arnoux spesielt markert seg med QualiStar-serien med avanserte strømkvalitetsanalysatorer og den enklere PEL-serien.

Se alle våre produkter fra Chauvin Arnoux her…

Comemso

Comemso er et tysk selskap kjent for sin ingeniørkunst. Siden 2009 har Comemso utviklet, designet og produsert battericellesimulatorer for testing av batterisystemer for elektriske kjøretøy og utstyr for testing av ladesystemer. Comemsos produkter er kjent for sine unike egenskaper og høye kvalitet, og de brukes av ledende elbilprodusenter og energiselskaper.

Se alle våre produkter fra Comemso her…

Crowcon - Å oppdage gass redder liv

Crowcon Detection Instruments Ltd. er en del av Halma group plc, en gruppe organisasjoner dedikert til å tilby sikkerhet, helse og miljøteknologi på tvers av alle bransjer.

Crowcon fokuserer på deteksjon av gasser, og er markedsledende gjennom å forstå og tilpasse seg både nåværende og fremtidige krav. Visjonen er å beskytte mennesker og miljø mot gassfarer ved å levere både enkelt- og flergassdetektorer, i ekstremt robust design, for fullstendig personlig beskyttelse under alle forhold.

Se alle våre produkter fra Crowcon her…

Digitron

Digitron har designet og produsert instrumentering i over 40 år og er en ledende leverandør av instrumenterings- og overvåkningsløsninger for industrier over hele verden. Deres omfattende produktsortiment inkluderer enkle å bruke håndholdte termometre, trykkmålere og dataloggere, samt deres toppmoderne trådløse temperaturovervåkningsløsninger - alt som hjelper kunder med å oppfylle sikkerhetskrav og håndtere deres HACCP-programmer. Rototherm har en sterk arv innen temperatur og trykk, etter å ha designet og produsert verdens første damptrykkmåler i 1840 og oppfunnet det bimetalliske termometeret på 1920-tallet.

Se alle våre produkter fra Digitron her…

Elspec

Elspec er en av verdens ledende produsenter av instrumenter og programvare for strømkvalitetsanalyse og energilogging. Produktspekteret strekker seg fra håndholdte instrumenter for spenningslogging på enfaseinstallasjoner til faste panelkomponenter med avanserte overvåkingsfunksjoner. Felles for Elspecs produkter er den unike programvaren PQSCADA Sapphire, som tilbyr dataanalyse med et enestående detaljnivå.

Se alle våre produkter fra Elspec her…

Emazys

Utviklet og produsert i Danmark, for å sikre optimalt utbytte av solcelleanlegg, noe som er essensielt i den grønne omstillingen. Emazys tilbyr testutstyr for installerte solcellepaneler. Teknologien er patentert og unik, impedansspektroskopi, som kan analysere helsen til hele solcellestrenger og finne den nøyaktige plasseringen av feil.

Hjertet i produktutvalget er den transportable Z-serien, som sikrer optimal drift og rask feilsøking på hundrevis av store solcelleparker verden over.

Se alle våre produkter fra Emazys her…

EuroSMC

EuroSMC ble grunnlagt i 1986 med mål om å designe og produsere elektronisk utstyr for idriftsettelse og vedlikeholdsoppgaver i transformatorstasjoner og kraftverk, primært beskyttelseskomponenter. EuroSMC er blant de sterkeste merkene på markedet for akkurat dette feltet.

EuroSMC tilbyr et bredt spekter av instrumenter for testing og verifikasjon av effektbrytere, inkludert både instrumenter for primær injeksjon og sekundær injeksjon, samt dynamiske mikroohmmetere for måling av bryterevne og motstand i kontaktsett.

Se alle våre produkter fra EuroSMC her…

FLIR

Siden 1978 har FLIR designet, utviklet, produsert og markedsført termiske kameraer. FLIR bringer innovative sensorløsninger inn i hverdagen gjennom termisk bildebehandling, synlig lysavbildning, videoanalyse, måling og diagnostikk.

FLIR tilbyr en produktportefølje av termiske kameraer til industrien innen f.eks. elektro termografi, bygningstermografi, prosessovervåking, feilsøking på elektronikk, brannovervåking, overvåking for sikkerhetsovervåking m.m.

Flertallet av håndholdte kameraer er produsert i Stockholm, Sverige og Tallinn Estland, andre kameraer er produsert i USA

Se alle våre produkter fra FLIR her…

Gossen

Siden innføringen av fotometri etter etableringen i 1932 har Gossen-Photo jobbet målrettet med høypresisjonsmåling av bl.a. belysningsstyrke. Med mottoet «Tradisjon er bra – innovasjon er bedre» har de klart å holde seg i forkant av teknologien helt frem til i dag.

Med et høyt spesialisert team og tysk kvalitet tilbyr Gossen-Photo tre produktlinjer, fotometri, spektralfotometri og fotografi, som alle er i høyeste klasse når det gjelder nøyaktighet og repeterbare målinger.

Se alle våre produkter fra Gossen-Photo her…

HIK Micro

HIKMICRO spesialiserer seg på utvikling av termisk og akustisk teknologi. De utvikler, produserer og leverer håndholdte termiske kameraer, akustiske bildekameraer og lekkasjedetektorer. Disse produktene er mye brukt til bygningsinspeksjoner, HVAC, elektriske tavler og annen vedlikeholdsinspeksjon - øker sikkerheten og effektiviteten til industrielle inspeksjoner.

Se alle våre produkter fra HIK Micro her…

HT Instruments

Det italienske selskapet HT Instruments er kjent for å levere pålitelige måleinstrumenter av høy kvalitet. HT Instruments har tatt en ledende posisjon på markedet for instrumenter for testing og analyse av solceller. Utvalget deres er omfattende og inkluderer også digitalt.

Se alle våre produkter fra HT Instruments her…

HUMMEL AG

HUMMEL AG har et imponerende rykte som en ledende produsent av tilkoblingsteknologi. Med sitt brede spekter av elektrotekniske komponenter og løsninger for varme- og drikkevannssystemer, har de vært dedikert til kvalitet, presisjon og pålitelighet i 75 år. Deres helhetlige tilnærming, fra utvikling og design til produksjon og montering, sikrer høy kundeorientering. Velkommen til fremtidssikkerhet og pålitelighet med HUMMEL AG som partner for dine behov innen tilkoblingsteknologi.

Se alle våre produkter fra HUMMEL AG her…

Kimo Sauermann

Sauermann Group leverer globalt løsninger innen deteksjon, måling og kontroll av innendørs luftkvalitet for å sikre overlegen luftkvalitet for sluttbrukere. Ved å tilby riktige plattformer og teknologiske fremskritt med fokus på kontinuerlig deteksjon, måling og kontroll av innendørs luftkvalitet.

Se alle våre produkter fra Kimo Sauermann her…

Kyoritsu

Kyoritsu er en av verdens ledende produsenter av måleinstrumenter. Siden starten i Japan i 1940 har de produsert blant annet multimetre, spenningstestere, isolasjonstestere, effektanalysatorer og tangampermeter. Det Kyoritsu er mest kjent for er minitangamperemetere for både vanlig strømmåling og lekkasjestrømmåling.

Se alle våre produkter fra Kyoritsu her…

Lecher

Lecher har over 140 års ingeniørerfaring innen presisjonsdyser og dysesystemer, og tilbyr produkter designet for ulike markeder og bruksområder. Deres eksperter har en unik forståelse for sprayteknologi og ønsker å samarbeide med deg for å møte dine behov. Ta del i deres dedikasjon til ekspertise og innovasjon for optimale løsninger i sprayteknologiens verden. 

Se alle våre produkter fra Lecher her…

Leica Geosystems

I 200 år har Leica Geosystems levert banebrytende løsninger til oppmåling av verden. Løsningene brukes globalt av fagfolk til oppmåling, utmåling, nivellering og maskinstyring.

Sveitsisk teknologi sørger for at Leicas instrumenter oppfyller de høyeste krav til presisjon og kvalitet, og derfor produseres de i toppmoderne anlegg over hele verden, hvor sveitsisk teknologi kombineres med eksepsjonelt håndverk.

Hos Elma finner du hele programmet av avstandsmålere, rotasjons- og linjelasere, rørleggere og nivellering.

Se alle våre produkter fra Leica Geosystems her…

Leitenberger

DRUCK & TEMPERATUR Leitenberger står for flere tiår med erfaring innen feltene måle-, test- og kalibreringsteknologi for målene trykk, temperatur, dreiemoment og kraft. Gjennom state-of-the-art produksjonsteknikker og et meget høyt vertikalt utvalg av produksjon, tilbyr vi våre kunder gjennomgående enestående kvalitet.

Vår innovative ånd og den kontinuerlige utviklingen av vår produktportefølje gjør oss i stand til å svare raskt og fleksibelt på individuelle kundebehov. Vår bedriftssuksess kompletteres av omfattende bransjekunnskap og en uttalt vilje til å betjene kundene våre.

Se alle våre produkter fra Leica Geosystems her…

Loggerflex

Loggerflex, som holder til i Vancouver Canada, hvor de også utvikler og produserer trådløse dataloggere for måling av bl.a. temperatur, luftfuktighet, Co2-innhold, GPS-plassering, pulsopptak, etc. Enhetene kobles enkelt og sikkert til et eksisterende trådløst nettverk eller via et innebygd SIM-kort. All data nås via egen nettleser, hvor registrering, logging og ev alarmkriterier er tildelt. I tillegg til å være industrielt utformet i funksjon og miljøvennlighet, er det prisbelønte designet også nøytralt i krevende kontorbygg, hvor sensorer ikke må forringe. 

Se alle våre produkter fra Loggerflex her…

Lorex

Lorex er et kanadisk selskap som har levert avanserte videoovervåkingssystemer til det kanadiske og amerikanske markedet i mer enn 30 år. Systemene er først og fremst utviklet for mindre industribedrifter, butikker og privatpersoner som ønsker å etablere høykvalitets videoovervåking.

Se alle våre produkter fra Lorex her…

Metrel

Siden stiftelsen i 1957 har Metrel utviklet seg fra en lokal fabrikk til en av verdens ledende produsenter av test- og måleutstyr. Metrels fokus på å utvikle og forbedre produktene deres er basert på brukernes behov. Dette er en viktig grunn til at Metrels måleinstrumenter er blant de mest intuitive og brukervennlige på markedet. Det legges vekt på lokale språk og standarder for å sikre en optimal brukeropplevelse.

Metrel har vært en fast del av Elmas sortiment i mange år, og det er knapt en elektriker som ikke har hatt en Metrel installasjonstester i hendene en eller annen gang. Metrel har også et bredt utvalg kvalitetsinstrumenter for bl.a. strømkvalitetsanalyse, EVSE-test, lav ohm-måling og maskintest.

Se alle våre produkter fra Metrel her…

Micronics Ltd

Micronics Ltd startet sin virksomhet i 1985 med mål om å designe og markedsføre ultralydsflowmålere for industri og handel. Siden oppstarten har Micronics solgt vannmålere i over 50 land. De fokuserer hovedsakelig på bærbare "Time of Flight"-målere, hvorav noen markedsføres under det registrerte varemerket Portaflow™. Deres "clamp-on" ultralydsflowmålere for ulike formål fortsetter å vokse i popularitet. I tillegg til produktleveranse tilbyr Micronics et bredt spekter av flowmålingsløsninger. De kombinerer Micronics' produktutvalg med programvare for Flow Analysis og ekspertpersonell for å utføre flowundersøkelser. Fra lanseringen av det første bærbare instrumentet, markedsfører selskapet nå en rekke ulike produkter, inkludert "Time of Flight" og "Doppler" teknologi. Utvalget inkluderer både bærbare instrumenter og faste målere basert på ikke-invasiv ultralydsoverføring. Dette detekterer væskestrømning i lukkede rør eller åpne kanaler. Det finnes også energialternativer for faste "clamp-on" målere, samt tank- og nivåmålere som er tilgjengelige.

Se alle våre produkter fra Micronics Ltd her…

Minicam Ltd

Minicam Ltd er specialiseret i fremstilling og salg av rørinspeksjonssystemer, inkludert Proteus™ traktoranlegg, SOLO PRO+™ skubbekameraer og rapporteringsprogramvare. I nesten 30 år har Minicam brukt sin bransjeerfaring og kundefeedback til kontinuerlig innovasjon. Minicam utvikler ledende løsninger for utfordrende miljøer og produserer intelligente, brukervennlige og holdbare systemer av høy kvalitet som holder kundene i gang.

Se alle våre produkter fra Minicam Ltd her…

Minneapolis BlowerDoor

I mer enn 30 år har Minneapolis BlowerDoor vært markedsledende innen levering av utstyr til bl.a. trykktesting av bygg i forbindelse med tetthetsmåling.

I tillegg til tetthetstesting av byggverk er applikasjonene også tetthetsmåling av ventilasjonsanlegg, tetthetstesting av renrom for farmasøytisk industri og sykehus, tetthetsmåling av serverrom i forbindelse med etablering av automatisk brannslokking.

I tillegg til sin høye kvalitet, er Minneapolis BlowerDoor også assosiert med at programvaren deres er stabil og grundig testet, samt oppfyller vanlige standarder for tetthetstester. Minneapolis Blowerdoor-utstyr produseres i Minneapolis USA.

Se alle våre produkter fra Minneapolis BlowerDoor her...

NTi Audio AG

NTi Audio AG er en anerkjent og profesjonell produsent av test- og måleløsninger for akustikk-, lyd- og vibrasjonsapplikasjoner. NTi Audio har hovedkontor i Schaan, Liechtenstein, og spesialiserer seg på miljøstøymålingsprodukter for byggeplasser, flyplasser, lydlokaler og sportsarenaer. Instrumentene kan leveres som permanente installasjoner og som bærbare sett. I tillegg tilbyr NTi Audio utstyr for komplette løsninger i forbindelse med rom- og bygningsakustiske målinger, lydkilder, håndholdte analysatorer og programvare for å utføre nødvendig analyse og rapportering. NTi Audio leverer også instrumenter for testing av høyttalersystemer i sikkerhetskritiske miljøer og evakueringssystemer ved bruk av STIPA-analyse.

Se alle våre produkter fra NTi Audio AG her…

Nuova Fima

Nuova Fima er den ledende italienske produsenten av trykkmålere, elektroniske trykktransmittere, væskeseparatorer, termometre, termobrønner for måling og kontroll av trykk og temperatur i industrielle prosesser.

Vår produksjon garanterer høy kvalitet, overholdelse av de høyeste standarder når det gjelder presisjon og sikkerhet, samsvar med en rekke internasjonale sertifiseringer.

Med mer enn 80 års historie og 5 filialer rundt om i verden, har Nuova Fima alltid bidratt til eksport av "Made in Italy" over hele verden, og har gitt et bemerkelsesverdig bidrag til utviklingen av måleinstrumenter.

Se alle våre produkter fra Nuova Fima her…

Ofil Systems

Siden 1993 har Ofil Systems vært en av verdens ledende utviklere og produsenter av koronakameraer – optiske og digitale systemer for UV-deteksjon og bildeløsninger. Ofil Systems utviklet det første koronakameraet for bruk i dagslys i 2000 og har siden produsert et bredt spekter av løsninger for jernbane- og elektrisitetsindustrien.

Se alle våre produkter fra Ofil Systems her…

OmniSense

OmniSense er ledende innen sanntids, skybaserte fjernovervåkingsløsninger. Med OmniSense Remote Monitoring kan brukere se sensordata i sanntid fra hvilken som helst nettleser på din stasjonære, bærbare eller mobile enhet. Omnnisense benytter seg at batteridrevne sensorer som komuniserer tråløst med gatewayen med innebygget sim-kort.

Se alle våre produkter fra OmniSense her…

Phynix GmbH

Tyskland er kjent for sine eksepsjonelt høye standarder og kvalitet, og den tyskproduserte Phynix er ingen unntak. De er ledende innen måling av beleggtykkelse. Med over 20 års erfaring og fokus på kvalitet og innovasjon, produserer de lag- og tykkelsesmålere for profesjonelle. De kan måle både på magnetiske og ikke-magnetiske metaller. 

Se alle våre produkter fra Phynix her…

Protimeter

Protimeter er en industrileder med mer enn 70 års erfaring som tilbyr innovative, dynamiske og høyytelses profesjonelle fuktmålere og tilbehør. Designet med sluttbrukeren i tankene, gir Protimeter nøyaktighet, er enkle å bruke og er bygget med holdbar kvalitet for daglig bruk.

Våre fuktmålere og produkter betjener en rekke bransjer og bruksområder, inkludert:

Bygg, undersøkelse og boliginspeksjon. Gjenoppretting av vannskader. Jordbruk. Å legge til Protimeter profesjonelle fuktmålere og produkter til verktøysettet er en investering i presisjon og pålitelighet.

 

Se alle våre produkter fra Protimeter her…

AB QVINTUS

AB QVINTUS leverer et dypt og bredt utvalg av måleinstrumenter for temperaturtrykk og ventiler for det svenske og europeiske markedet. Som har over 65 års erfaring i bransjen. De siste årene har QVINTUS også fokusert på salg av digitale instrumenter som sensorsendere.

QVINTUS ambisjon er å tilby kunder en personlig behandling med skreddersydde løsninger og produkter, med tilpasset riktig kvalitet.

Se alle våre produkter fra AB QVINTUS her…

Radiodetection

Radiodetection er en verdensleder innen håndtering av kritisk infrastruktur og forsyningsytelser og leverer det beste utstyret og løsningene som er designet for å forebygge skader, håndtere eiendeler og beskytte liv. Grunnlagt i 1977, er Radiodetection globalt anerkjent for sitt etablerte utvalg av verktøy og digitale løsninger. Avanserte deteksjonsverktøy gjør det mulig å identifisere og spore underjordisk infrastruktur. Radiodetections sortiment inkluderer presisjonssøkere, kabelforsinkelsesverktøy, magnetiske søkere, markpenetrerende radar (GPR), avfuktere og kabelfeil-søkningsteknologi.

Se alle våre produkter fra Radiodetection her…

Rexotherm AB

Rexotherm AB står som en ledende europeisk produsent innen trykk- og temperaturinstrumenter, i tillegg til tilhørende komplementære produkter. Deres egen produksjon, kjennetegnet av høy automatisering, sikrer produkter av førsteklasses kvalitet til konkurransedyktige priser i markedet.  Stolte av å tilby sertifikater som oppfyller alle gjeldende standarder og normer, og er dedikert til å levere pålitelige løsninger for dine behov innen måleinstrumenter

Se alle våre produkter fra Rexotherm AB her…

Sagab Electronic AB

Det er nå over 30 år siden at Sagab Electronic AB oppfant VoltStick® Phasen og dermed for første gang gjorde det mulig å oppdage spenning uten berøring. Serien inkluderer også multimetre, spenningstestere, luxmålere og mer. Siden 2011 er SAGAB eid av Elma Instruments.

 

Se alle våre produkter fra Sagab Electronic AB her…

SebaKMT

Seba ble grunnlagt i 1951 og har jobbet målrettet for å forhindre sløsing med verdifullt drikkevann ved å utvikle måleutstyr for å lokalisere lekkasjer i drikkevannsrør i distribusjonsnettet. Produktene har et vidt spekter, fra enkelt håndholdt utstyr til akustisk søk på f.eks. spindler for ekstremt følsomme bakkemikrofoner og gassniffere for sporgasssøk.

Porteføljen inkluderer også fast utstyr for overvåking av bl.a. lekkasjestøy og vanntrykk slik at lekkasjen kan oppdages så snart den starter. Dermed dekker Sebas skyløsning og overvåking mange tusen målepunkter verden over, noe som har spart millioner av m3 rent drikkevann og forhindret forurensning.

 

Se alle våre produkter fra SebaKMT her…

Sefram

B&K Precision ble grunnlagt i 1951, og har i mer enn 70 år bygget et rykte for fortreffelighet innen design og produksjon av pålitelige test- og måleinstrumenter. Selskapets produkter brukes i et bredt spekter av bruksområder, inkludert design, forskning og utvikling, produksjonslinjetesting, industrielt vedlikehold og elektronisk feltservice, og har hovedkontor i Yorba Linda, California. Deres europeiske datterselskap Sefram med hovedkontor i St. Etienne, Frankrike støtter for tiden kunder i Europa, utvikler og produserer deres anerkjente dataloggere og feltstyrkemålere.

 

Se alle våre produkter fra Sefram her…

Senko

Senko er her for å hindre at folk blir utsatt for farlige gasser – det redder liv.

Mange jobber i miljøer hvor farlige gasser, eller fravær av livsviktige gasser, utgjør en fare og det kan være vanskelig for den enkelte å se når et miljø er farlig. Mange gasser kan ikke ses, luktes eller oppfattes på andre måter før det er for sent, med mindre det brukes en gassdetektor.

Det er Senkos filosofi. Enkle og robuste gassdetektorer til riktig pris og de fleste gasser og miljøer. For med en enkel persondetektor blir brukeren advart, selv ved utilsiktet arbeid i farlige omgivelser.

Se alle våre produkter fra Senko her…

Sorama

Sorama er en deep-tech scale-up fra Brainport-regionen i Eindhoven, Holland, spesialisert i å muliggjøre og skape verdifull innsikt fra lydmålinger. Deres banebrytende akustiske kameraer brukes globalt innenfor OEM- og R&D-avdelinger for akustisk design, støyreduksjon og smarte miljøer samt som innenfor smart city og smarte stadio-applikasjoner

Se alle våre produkter fra Sorama her…

SWEMA

SWEMA, med røtter i innovasjon og kvalitet, er en ledende leverandør av avanserte måleinstrumenter i ventilasjonsbransjen. Merket er synonymt med pålitelighet og presisjon, og har etablert seg som markedsleder innen måleteknologi. SWEMAs kompetanse spenner over ulike felt, og vi har særlig gjort oss bemerket i markedet for presisjonsinstrumenter.

SWEMA er dedikert til å levere måleinstrumenter av høyeste kvalitet og avansert teknologi. SWEMAs konstante fokus på presisjon og kvalitetssikring har gjort dem til den foretrukne partneren for fagfolk og eksperter innen ventilasjon og inneklima.

Enten det er avanserte test- og analyseinstrumenter eller digitale måleløsninger, er SWEMAs produkter designet for å møte de mest komplekse behovene. Velg SWEMA for den ultimate kombinasjonen av pålitelighet, presisjon og avansert teknologi innen måleinstrumenter.

Se alle våre produkter fra SWEMA her…

SYSTRONIK

SYSTRONIK Elektronik og Systemtechnik GmbH har en suksessrik historie på over 35 år. I løpet av denne tiden har SYSTRONIK blitt et internasjonalt anerkjent merke innen miljømåleteknikk. Som medlem av den globale AFRISO-EURO-INDEX-gruppen har de etablert kunde- og partnerforhold over hele verden. De høykvalitets presisjonsmåleinstrumentene fra SYSTRONIK har en utmerket track record innen VVS-bransjen. Avansert teknologi for røykgassmåling er i sentrum for deres forskning, utvikling og produksjon. Enestående kvalitet, omfattende funksjonalitet og intelligente innovasjoner hjelper deres kunder med å være foran konkurrentene med SYSTRONIK-produkter.

Se alle våre produkter fra SYSTRONIK her…

TESTERON

TESTERON er et polsk selskap grunnlagt i 2005 av Jerzy Kozlowski. Selskapets filosofi er å levere sluttbrukeren en komplett løsning på deres problemer, startende med forståelse av behovene, valg av riktig produkt etter en felttest, rask og sikker levering samt en oppfølgingsplan med feltbasert opplæring og teknisk støtte.

Se alle våre produkter fra TESTERON her…

Tietzsch

Siden 1953 har Tietzsch utviklet og produsert pålitelige måleinstrumenter, inkludert den innovative "Prüfball" med støvtett gummihus. Produktutvalget har kontinuerlig tilpasset seg nye krav, og i dag leverer selskapet spenningstestere, høyspenningstestere og eksplosjonssikre måleinstrumenter under høye kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Som et familieeid selskap forplikter Tietzsch seg til eksepsjonelle standarder for kvalitet og sikkerhet, med produksjon og kvalitetskontroll i Tyskland. De tilbyr skreddersydde løsninger for ulike bruksområder, og kombinerer tradisjon og innovasjon for å opprettholde sin forpliktelse til kvalitet.

Se alle våre produkter fra Tietzsch her…

Titec

Titec har satt seg som mål å levere optimale løsninger for redusert energiforbruk og økonomisk håndtering av byggeautomasjonsprosjekter. Deres elektroniske komponenter, som måletransdusere for temperatur, fuktighet, luftkvalitet, bevegelse, lys, trykk og strømning, har vært produsert med dedikasjon siden 2011. Med fokus på kostnadsfordeler i det konkurranseutsatte byggemarkedet, er Titec ditt pålitelige valg for effektive og bærekraftige løsninger.

Se alle våre produkter fra Titec her…

Tramex

Tramex er den internasjonale lederen innen design og produksjon av pigg- og piggløse fuktmålere, skannere, sensorer for relativ fuktighet og dataloggingssystemer med et rykte for de høyeste standarder innen kvalitet og innovasjon.

Tramex produserer de beste analoge og digitale fuktighetsdetektorene for en rekke bransjer og forskjellige materialer.

Se alle våre produkter fra Tramex her…

TREND Networks

Med årtiers erfaring forstår det samstemte teamet hos TREND Networks (tidligere IDEAL Networks) utfordringene som datakabelinstallatører, nettverksteknikere og systemintegratorer står overfor hver eneste dag, verden over. Derfor tilbyr de sine kunder et omfattende utvalg av innovativt datakabel- og nettverkstestutstyr som leverer raske, nøyaktige resultater under alle forhold - selv de mest utfordrende. Deres dypt forankrede filosofi ""Stol på oss"" garanterer kundene at de alltid vil få den ytelsen og støtten de trenger. Med hovedkontor i Storbritannia, internasjonale kontorer og et erfarent globalt team, produserer og leverer de en rekke bransjeledende og pålitelige testverktøy som gjør kundenes arbeid enklere. Dette inkluderer kabelsertifisering, datakabeltestere, kabelverifikasjon, kabelkvalifisering, fiberoptiske kabeltestere, aktive nettverkstestere, nettverksoverføringstestere, PoE-testere, CCTV-testere, båndbreddestestere, industrielle Ethernet-testere og mer. Med teknisk support, opplæring, service, kalibrering, rådgivning og ressurser for å hjelpe med opplæring av brukere, kan kundene være trygge på at Elma Instruments og TREND Networks vil hjelpe dem med å bli stadig mer produktive.

Se alle våre produkter fra TREND Networks her…

UE System Inc

Siden 1973 har UE Systems lokalisert seg i New York USA, produsert og utviklet strukturbasert ultralydlytteutstyr for tilstandsbasert vedlikehold innen mekaniske industrikomponenter som bl.a. motorlager, vannutladere, girkasser etc. En annen stor applikasjon er lekkasjedeteksjon på f.eks. trykkluftsystemer eller andre overtrykksanlegg.

Se alle våre produkter fra UE Systems her…

UPRtek

Lys er ikke lenger bare Lux. Moderne LED-lyskilder må måles på mange andre parametere for å sikre riktig lyskvalitet.

Siden 2010 har UPRTEK hatt som misjon å bringe lyslaboratoriet inn i verktøykassen og dermed bidra til å sikre riktig, enhetlig, sikker og grønnere belysning ved å få det beste ut av hver lysinstallasjon. En armatur kan måles i laboratoriet, men en lysinstallasjon kan kun måles i felt.

UPRTek har klart å utvikle spektrometre for nesten alle lysparametre som ikke krever et faktisk goniometer eller måleklode i laboratoriet, noe som sikrer en dokumenterbar måling av alle lystekniske parametere i lyssystemer, vekstlys, displayer og mye mer.

Se alle våre produkter fra UPRTEK her…

Value

Value har gjennom 20 år produsert instrumenter for kjølebransjen. Med deres brede utvalg av vakuumpumper, tømme-stasjoner, kjølevekter, manifolder og ulike verktøy for rør, har de etablert seg med konkurransedyktige priser. Som medlem av National Vacuum Technology Standardization Technical Committee og vinner av National Science and Technology Innovation Enterprise Award, har de spesielt fokus på innovasjon i kjølebransjen. I tillegg til sin CE-sertifisering, er de også ISO 9001-sertifisert.

Se alle våre produkter fra Value her…

Vision Research

Vision Research, en del av Ametek-gruppen, som produserer de kjente høyhastighetskameraene som går under navnet Phantom. Produksjon og utvikling foregår i USA. Høyhastighetskameraene brukes i en rekke applikasjoner innen bl.a. industri, FoU, universiteter, filmopptak m.m.

Se alle våre produkter fra Vision Research her…

Vivax-Metrotech

Vivax-Metrotech utvikler og produserer produkter for lokalisering av nedgravde forsyningsnett, lokalisering av fiberoptiske kabler, deteksjon av jernholdige metaller, analyse av belegg og gjennomføring av ACVG-undersøkelser på katodisk beskyttede rør. De bidrar også til å finne feil på kabelens isolasjon, inspisere innsiden av rør og kanaler, samt kartlegge nedgravde forsyningsnett.

Se alle våre produkter fra Vivax-Metrotech her…

Zircon

Zircon er verdenskjent for å produsere de beste veggskannerne og armeringsjern/metalldetektorer. Deres avanserte teknologi og presise ytelse gjør dem til førsteklasses verktøy for både profesjonelle og hjemmebrukere. Med Zircons veggskannere kan du enkelt og nøyaktig finne skjulte strukturer i vegger, mens deres armeringsjern/metalldetektorer er uunnværlige for å oppdage metaller og armeringsjern i bygningskonstruksjoner.

Se alle våre produkter fra Zircon her…