Arbeidsmiljø og sikkerhet

Våre produkter er utviklet for enkelt og risikofritt å identifisere mulige farer, vurdere miljøforhold og vurdere ytelsen til ulike sikkerhetssystemer og utstyr for å oppdage og forebygge helsefarer.

Arbeidsmiljø og sikkerhet (intro)

Elma Instruments kan møte behovet for å opprettholde en trygg arbeidsplass. Vi sikrer at vi er oppdatert med markedets siste kravspesifikasjoner og standarder for å kunne tilby våre kunder de mest effektive løsningene. Våre produkter er utviklet for enkelt og risikofritt å identifisere mulige farer, vurdere miljøforhold og vurdere ytelsen til ulike sikkerhetssystemer og utstyr. Vi har et bredt produktspekter som er tilpasset ulike bransjer og industrier. For eksempel består vårt sortiment av gassdetektorer, spenningstestere og strålingsmålere, hvor helsefarer kan oppdages og forebygges.

Produktene er designet med et sikkerhetsperspektiv og sluttbrukeren i tankene. Vi er overbevist om at intuitive produkter bidrar til at operatører kan utføre målinger enkelt og effektivt. Vi tror på bruk av robuste materialer og konstruksjoner for å sikre høy ytelse selv under tøffe arbeidsforhold. I tillegg jobber vi tett på kundene med vår ekspertise og tekniske støtte for å gi de riktige verktøyene og sikre høy sikkerhet for våre kunder.