Vår påvirkning på miljøet

Vi er klar over at produksjon og transport av produktene våre har en viss innvirkning på miljøet. Derfor jobber vi internt med å optimalisere emballasjeløsninger, bruke miljøvennlige transportmuligheter og redusere avfallet vårt.

Vår påvirkning på miljøet (intro)

Vi har et solid bærekrafts arbeid som strekker over både interne og eksterne mål. Vi er klar over at produksjon og transport av produktene våre har en viss innvirkning på miljøet. Derfor jobber vi internt med å optimalisere emballasjeløsninger, bruke miljøvennlige transportmuligheter og redusere avfallet vårt. Vi tror imidlertid at vi kan ha en enda større innflytelse eksternt og har valgt å sette ekstra fokus på hvordan produktene våre kan bidra til bærekrafts arbeid hos våre kunder. Med vårt brede utvalg av måle- og testinstrumenter kan vi bidra til å effektivisere energi- og ressursbruken til store og små bedrifter, tiltak som utgjør en stor forskjell og driver miljøtrenden fremover!

Kontakt oss i Elma Instruments i dag for å høre mer om våre produkter, tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine bærekrafts mål.