Personsikkerhet: Senko gassdetektorer, nå hos Elma Instruments

Personsikkerhet: Senko gassdetektorer, nå hos Elma Instruments

Hos Elma Instruments er vi stolte av å kunne presentere det komplette program av transportable gassdetektorer for bruk i forbindelse med personbeskyttelse, fra den koreanske produsenten Senko.

Programmet består av en rekke single gassdetektorer, som kan konfigureres med èn ut av i alt 7 forskjellige måleceller, for detektering av fx ilt(O2), hydrogen (H2) eller ammoniakk (NH3), for bare å nevne noen.

I tillegg kan vi også tilby multigassdetektorer for beskyttelse ved arbeid i kloakk og avløpsvann mm. Multigassdetektorene kan konfigureres med en kombinasjon av elektrokjemisk målecelle, enten en pellistor eller en infrarød målecelle for måling av brennbare gasser. Sistnevnte konfigurasjon medfører en rekke fordeler. Den største og mest avgjørende forskjellen på en Infrarød målecelle, er at denne målecelle har ”fails to safety” i motsetning til en pellistor, som i visse situasjoner kan medvirke til å skape falsk trygghet.

Av ytterligere fordeler, kan nevnes mindre drift av sensorens nullpunkt, lengere levetid, og mindre strømforbruk som medfører en betydelig lengre batterikapasitet, som i dette tilfelle er helt opp mot 60 dager, på en enkelt ladning av 4-6 timers varighet.

Se de nye produkter fra Senko her