Elma Instruments AS

Velkommen til Elma Instruments. Her finner du markedets største utvalg av test- og måleutstyr.

Elma Instruments AS

Elma Instruments AS

Velkommen til Elma Instruments! På våre hjemmesider vil du finne markedets ubetingede største utvalg av test- og måleinstrumenter. Vi har forsøkt å lage en aktiv og brukervennlig hjemmeside, med mange hjelpefunksjoner, brukerveiledninger, tilbud, handlekurv mm.
 


Vårt store utvalg i måleinstrumenter henvender seg til mange kundegrupper. Her vil du finne alt som trengs innenfor elektro-, vvs-, ventilasjon-, klima-, termografering- og bilbransjen. I tillegg har vi et bredt utvalg av instrumenter til dagligvare-, kjøle-, miljø-, og energi.

Vårt mål er også i fremtiden å være den førende leverandør av måleinstrumenter. Vi vil til enhver tid kunne presentere et bredt utvalg av måleinstrumenter i høy kvalitet og til meget konkurransedyktige priser. Vi samarbeider med stort sett alle verdens førende produsenter, som gjør oss i stand til å finne de beste instrumentene til det skandinaviske marked når det gjelder å oppfylle gjeldende lovkrav, men også når det gjelder spesielle ønsker fra våre kunder.

Våre mer enn 50 medarbeidere er velutdannede teknikere, og vi står klare til å gi råd og veiledning når du skal velge dine neste måleinstrumenter. Vi tilbyr dessuten en rekke kurs i måleteknikk og termografering. Vi også har utvalgte instrumenter til utleie. Ta kontakt så hjelper vi deg med spørsmål!

Elmanetgruppen gikk i slutten av 2004 sammen med det danske selskapet New Instruments og selskapene fusjonerte i 2005 og dannet Elma Instruments AS. Elma Instruments har mer enn 50 års bransjeerfaring og er Skandinavias største distributør av test- og måleinstrumenter. Vi har kontor i Norge, Sverige og Danmark.

 

Kvalitetspolicy 

Elma Instruments AS skal levere produkter og tjenester som tilfredsstiller kundens forventninger, eller bedre. Vi gir kundene merverdi gjennom å:

  •  tilby høy kvalitet på service og logistikk
  •  kontinuerlig forbedre våre prosesser

 

Miljøpolicy

Elma Instruments AS setter fokus på miljøet. Gjennom vårt medlemskap i RENAS,og Grønt punkt gjør vi vårt ytterste for at målsettingen om at alt av kasserte produkter går til gjenvinning og ikke påvirker det ytre miljø.

  •  Elma Instruments AS vil tilstrebe å redusere påvirkningen av det ytre miljø.
  •  Miljøarbeidet styres av gjeldene lover og forskrifter, parallelt med kontinuerlig arbeide med forebyggende tiltak, som er teknisk mulig og økonomisk riktig for medarbeiderens helse.
  •  Ved investeringer i inventar og lignende, skal de mest miljøtilpassede produkter prioriteres.
  •  Vi skal tilstrebe å transportere vårt gods, på en miljøbevisst måte.
  •  Vi skal redusere mengden av papir, ved mer bruk av elektronisk dokumentering og e-mail for informasjon og arbeidsprosesser.
  •  Vi skal redusere avfall av emballasje ved gjenbruk nær opp til 100 %. Med videre utvikling og økt kunnskap, skal mer effektive styringer redusere vårt energiforbruk.
  • Vi skal påvirke våre leverandører for å innføre miljøstyring, slik at våre produkter minst mulig belaster miljøet.