Når du handler hos Elma Instruments

Det er definitivt ikke en selvfølge i disse dager at du kan ringe leverandøren din og få support på produktene du har investert i. Du kan alltid kontakte Elma Instruments.

Når du handler hos Elma Instruments

Forvent litt mer når du handler med Elma Instruments

Våre dyktige teknikere og selgere sitter alltid klar – i påvente av et besøk eller en telefon.

Det er absolutt ikke en selvfølge at man kan ringe til sin leverandør og få support på de produkter man har kjøpt.

Hos Elma Instruments har flere dyktige teknikere sittende ved telefonen - klar til å hjelpe deg med alt innen for måleteknikk. Hos oss kan du få en prat om hva du bør velge og hvorfor.

Alle våre teknikere har en bakgrunn som elektriker, maskinmester eller elektronikk teknikker. De fleste av oss har jobbet med måleinstrumenter i godt over 10 år, så du er i trygge hender når du kjøper et av våre instrumenter.

Ingen gebyrer og skjulte ekstraomkostninger

Hos Elma Instruments betaler du for den vare du har kjøpt pluss forsendelsesomkostninger, alt annet er alltid inklusiv.

Danske/Norske brukerveiledninger og kataloger

Selv om vi har over 3000 måleinstrumenter i vårt system, legger vi mye jobb i å utarbeide danske/norske brukerveiledninger. Brukerveiledningen utarbeides av våre teknikere som selv har jobbet med instrumentet slik den alltid er enkel å forstå. Annen hvert år utarbeider vi også en stor hovedkatalog på norsk med vårt brede utvalg av produkter.

Partnerskap med de førende leverandører i verden

Vi har nøye valgt de beste instrument produsenter i verden, og de fleste av dem har vi jobbet sammen med i over 10 år. Dette eksklusive partnerskap gjør at vi alltid kan velge den riktige kvalitet til våre norske kunder. Velger du et produkt fra våre egen produksjon av grønne instrumenter eller et produkt fra en av våre 80 leverandører, står vi alltid inne for kvaliteten.

Eget service- og kalibreringsverksted

Hvis man skal være sikker på at måleresultatet er riktig, skal man kalibrere sine instrumenter. Derfor har vi over de siste 5 år investert mye i et høyteknologisk service- og kalibreringsverksted. Det betyr at vi i dag kan kalibrere de fleste av instrumentene internt i huset, og at du derfor kun skal vente noen dager på å få dine instrumenter retur.

Derfor synes vi det er verdt å handle hos Elma Instruments – Håper du har samme opplevelse

                 
Anders Lisberg Petersen

Administrerende Direktør