Focus Edition

Gjennom en serie artikler fokuserer vi på en rekke interessante emner og går helt i dybden med dem. Vi kaller det “Instrument News - Focus Edition “.

Focus Edition

Focus Edition – Elma setter fokus på...

Velkommen til "Elma setter fokus på...". Her vises alle våre "focus edition" hvor vi setter fokus på og går i dybden med et enkelt emne.

Fokus Edition 1801 NO 1

Alt det er verdt at vite om termografering

I denne første utgaven av Instrument News «Focus Edition» fokuserer vi sterkt på termografi og FLIR. Elma Instruments er FLIR masterdistributør i hele Skandinavia. Kvalitet, kundeservice og brukerstøtte er noen av nøkkelordene når du handler termografikameraer hos Elma Instruments. Uansett om du trenger et termografikamera til SmartPhone for et par tusen kroner eller et av de super profesjonelle High-end kameraene, er Elma Instruments din dedikerte partner både før, under og etter kjøpet.

Les mer
Fokus Edition 1901 NO 1

Spennende med spenningskvalitet

Spenningskvalitet og strømkvalitet blir mer og mer relevante å måle. Enten det er enkle energimålinger for optimalisering, måling av spenningskvalitet utfordret av elektroniske belastninger eller måling av belastningskvalitet i forbindelse med feilsøking, krever det riktige verktøyet for å finne det du leter etter.

Les mer