test

Håndholdt termografering

FLIR håndholdte termokameraer er designet for å gi brukerne mulighet til å identifisere og analysere termiske variasjoner i sanntid. Enten det gjelder å oppdage energitap i bygninger, diagnostisere elektriske problemer eller utføre forebyggende vedlikehold av maskiner, leverer FLIR håndholdte termograferingsenheter pålitelige resultater og bidrar til å heve standarden innen termisk bildebehandlingsteknologi.

> Les mer her

Lekkasjesøk / Elektrisk utladning / Akustisk kamera

FLIR akustiske kameraer kombinerer avansert akustisk sensorteknologi med høyoppløselig bildebehandling for å muliggjøre nøyaktig lokalisering og visualisering av høyfrekvente lydkilder. Enten det handler om å identifisere lekkasjer, feil i elektrisk utstyr eller andre lydbaserte utfordringer, leverer FLIR akustiske kameraer en overlegen løsning.

> Les mer her

Prosess / Automatisering

FLIRs fastmonterte termiske kameraer brukes i mange ulike applikasjoner der måling av temperatur kan være avgjørende for enten prosesskontroll og kvalitetssikring, tilstandsbasert/forebyggende vedlikehold eller deteksjon av brann (Early Fire Detection, EFD).

Avhengig av applikasjonen tilbyr FLIR et utvalg av forskjellige kameraer. Alle kameraene har ulike konfigurasjonsmuligheter, avhengig av om man ønsker "stand-alone" løsninger, om de skal integreres i eksisterende SRO (Supervisory Control and Data Acquisition) eller CTS (Centralized Technical Management) systemer, eller om de skal kobles til eksisterende videoovervåkingsanlegg.

> Les mer her

Masterdistributør for FLIR i mer enn 30 år

FLIR har siden 1978 designet, utviklet, produsert og markedsført termiske kameraer. FLIR bringer innovative sensorløsninger inn i hverdagen gjennom termisk bildebehandling, bildebehandling med synlig lys, videoanalyse, måling og diagnostikk. FLIR tilbyr et produktutvalg av termiske kameraer for industrielle formål, inkludert elektrisk termografi, bygningstermografi, prosessovervåkning, feilsøking på elektronikk, brannovervåkning, sikkerhetsovervåkning og mer. De fleste håndholdte kameraer produseres i Stockholm, Sverige, og Tallinn, Estland, mens andre kameraer produseres i USA.

Elma Instrument har vært Master Distributør for FLIR i over 30 år og har betydelig erfaring innen salg, rådgivning og bruk av termiske kameraer i industrien, byggebransjen og tekniske installasjoner. Hvis du er usikker på hvilket termisk kamera eller løsning som passer best for deres bruk eller prosjekt, kontakt oss gjerne, og vi vil hjelpe deg med å finne den beste løsningen både økonomisk og teknisk.